HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβάστε σήμερα στο ένθετο της εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" για τα Καλάβρυτα

Διαβάστε σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 στην «Πελοποννησιακή 'Λαύρα» το ειδικό Ένθετο της εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" ...


Διαβάστε σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 στην «Πελοποννησιακή 'Λαύρα» το ειδικό Ένθετο της εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ"  για τα Καλάβρυτα
Οι 10ήμερες διαβουλεύσεις, που ξεκίνησαν πρόσφατα με πρωτοβουλία των παραγωγών της ταινίας, έβγαλαν λευκό καπνό, καθώς από την Τετάρτη το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ανακοίνωσε ότι θα παραχωρηθεί υλικό για τη μεγάλη παραγωγή «Echoes of the Past», μια ταινία με θέμα τα γεγονότα της13ης Δεκεμβρίου του '43.
Προκειμένου να ξεπεραστούν νομικά προβλήματα και πιθανές ασάφειες του σεναρίου, σχετικά με τα αληθινά γεγονότα, θα αναφέρεται ρητά ότι η ταινία είναι προϊόν μυθοπλασίας. Θα πρωταγωνιστήσουν μεγάλοι αστέρες του σινεμά, οι Μαξ φον Σίντοφ, Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν κ.ά.
Δεν θα χρησιμοποιηθούν προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων, ενώ επιφυλάξεις συνεχίζουν να τηρούν δημοτικοί παράγοντες και συγγενείς των θυμάτων

@ Ο Κώστας Παπαδημητρόπουλος επιστρέφει κάτω από τα γκόλποστ της ΑΕΚ
Ο έμπειρος πορτιέρο Κώστας Παπαδημητρόπουλος επιστρέφει στην ΑΕ Καλαβρύτων. Πρώτες μεταγραφές του καλοκαιριού.

@ Τελετή μεγαλοσχημίας της μοναχής Συγκλητική
Στον τρίτο βαθμό του μοναχισμού χειροθετείται στη Μονή Μακελλαριάς η μοναχή Συγκλητική.

@ Έγινε πλέον θεσμός η Γιορτή Τσοπάνη στην Κέρτεζη
Μια βραδιά με τιμητικές βραβεύσεις πολύ χορό και τραγούδι από μια εκπληκτική ορχήστρα παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο που μας πέρασε στην Κέρτεζη. Την εκδήλωση τιμής στην τοπική κτηνοτροφία οργάνωσε, για 4η συνεχή χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών «Στριφτόμπολας», τιμώντας παράλληλα και εκλεκτούς υποστηρικτές του.

@ Αρμπουνας: Ονομασία οδού «Χρ. Παπουλάκου»
Η Ενωση Καλαβρυτινών Πειραιά προτείνει ονοματοθεσία δρόμου προς τιμήν του οσιότατου Χριστοφόρου Παναγιωτοπούλου, του επονομαζομένου «Παπουλάκου».

@ Αποκαλυπτήρια μνημείου στο Μπούμπουκα
Την Κυριακή εκδήλωση μνήμης για τους πε σόντες του χωριού


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.