HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο καιρού

Νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τοπικές βροχές και καταιγίδες  αρχικά στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρω...

Νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τοπικές βροχές και καταιγίδες  αρχικά στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά και στη συνέχεια στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα αναμένουμε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018. Τα φαινόμενα τοπικά μετά το μεσημέρι θα είναι έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 και τοπικά 32 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 14 έως 27 στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 30 και τοπικά 31 στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 32 στο Βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι  θα πνέουν κυρίως από τα νοτιοδυτικά έως 3 και τοπικά στα πελάγη 4 με 5 μποφόρ.

Το Σάββατο (16-06-2018)
α. Κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου
β. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη
Την Κυριακή (17-06-2018) κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου (τα νοτιότερα)
Τη Δευτέρα (18-06-2018) και την Τρίτη (19-06-2018) τις μεσημβρινώς και απογευματινές κυρίως ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.