Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΟΚ στην Αιγιάλεια! 88χρονη κάηκε ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της

Σοκ προκαλεί στην μικρή κοινωνία του χωριού Δημητρόπουλο Αιγιαλείας (πρώην Δήμου Συμπολιτείας) η είδηση πως μια 88χρονη βρέθηκε να καίγε...

Σοκ προκαλεί στην μικρή κοινωνία του χωριού Δημητρόπουλο Αιγιαλείας (πρώην Δήμου Συμπολιτείας) η είδηση πως μια 88χρονη βρέθηκε να καίγεται ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της, το πρωί του Σαββάτου.
Το τραγικό είναι πως ο εγγονός της διέκρινε από μακριά πως υπάρχει φωτιά στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του λόγω ενός δέντρου που είχε "αρπάξει" και ειδοποίησε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου για πυρκαγιά. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο filodimos.gr, ο εγγονός έτρεξε στην αυλή και βλέποντας τη γιαγιά του να καίγεται προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τη σβήσει με μια καλαμένια σκούπα που βρήκε εκεί κοντά αλλά δεν τα κατάφερε δυστυχώς. Άμεσα επιχείρησαν στο σημείο και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που μαζί με τους αστυνομικούς βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, της καμένης σωρού της άτυχης γυναίκας.
Τα αίτια του δυστυχήματος αναζητά με προανακριτική διαδικασία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, με μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για αυτοχειρία, μιας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η γυναίκα βρέθηκε να κρατάει στο χέρι της ένα μπιτόνι βενζίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.