HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Έφτασε η ώρα του τελικού

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, φτάνει στην κορύφωσή του με τον μεγάλο τελικό «Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπ...

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, φτάνει στην κορύφωσή του με τον μεγάλο τελικό «Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ», που θα διεξαχθεί στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, το Σάββατο 26 Μαΐου 2018.
Αντίπαλες δύο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Από τη μία, η θρυλική Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν, που θέλει να επιβεβαιώσει και να ανανεώσει την κυριαρχία της την τελευταία τριετία στη διοργάνωση, αναζητώντας το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο και 13ο συνολικά. Απέναντί της θα βρεθεί η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επιστρέφει στον τελικό του Champions League έπειτα από 11 χρόνια, θέλοντας να βάλει τέλος στην κυριαρχία των «μερένγες» και να κατακτήσει το 6ο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.