HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποχαιρέτισε την κατηγορία με ισοπαλία ο Παναιγιάλειος-Με μέσο για τερματοφύλακα!

Αποχαιρέτισε τις επίσημες υποχρεώσεις και τη Φούτμπολ Λιγκ με ισοπαλία ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρ...

Αποχαιρέτισε τις επίσημες υποχρεώσεις και τη Φούτμπολ Λιγκ με ισοπαλία ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Καραϊσκάκη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου για την 32η αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Παναιγιάλειος τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ήταν να αγωνιστεί με Βέροια και Αχαρναϊκό, και παρόλο που παίρνει τους 6 βαθμούς (χωρίς να αγωνιστεί) στα δύο παιχνίδια, αυτοί δεν του φτάνουν για να παραμείνει στην κατηγορία βαθμολογικά.

Η αυλαία του Παναιγιαλείου στις επαγγελματικές κατηγορίες συνοδεύεται από εικόνες που δεν τιμούν την ιστορία του. Στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη οι «μελανόλευκοι» άλλαξαν τερματοφύλακα, αλλά αντί για επιθετικό (ο Ανδρέας Σταματής είχε παίξει στον άσο στη Λάρισα), έβαλαν... μέσο.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Γαβριηλίδης υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Αιγίου, ελλείψει άλλου γκολκίπερ! Ο Τσάπαλος έχει καταθέσει προσφυγή, ο Αθανασίου είναι τραυματίας και ο Καρακίτσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι εκπαιδευόμενος.

Η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον Παναιγιάλειο. Όπως αναμενόταν η ομάδα του Αιγίου δεν κατέθεσε φάκελο στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και το μέλλον παραμένει θολό.

Τις επόμενες εβδομάδες ο Παναιγιάλειος έχει να αντιμετωπίσει τις τέσσερις προσφυγές που έχουν κάνει οι Αθανασίου, Σκαρτσίλας, Ρέλλας, Καναβέτας και αναμένεται να εκδικαστούν, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι και άλλοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.