HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λουκέτο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Απεργούν και οι δημοσιογράφοι

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα Τετάρτη 30 Μαϊου η χώρα στο πλαίσιο της κινητοποίησης που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από τις 00.01 τα ξημερώματ...

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα Τετάρτη 30 Μαϊου η χώρα στο πλαίσιο της κινητοποίησης που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από τις 00.01 τα ξημερώματα της Τετάρτης έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα.
Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω απο το εργατικό κέντρο της Πάτρας στις 10 το πρωί.
Στην απεργία συμμετέχει ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, ενώ δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια αφού η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συμμετέχει στην κινητοποίηση, ενώ χειρόφρενο θα τραβήξουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα.
Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδομικών συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία
Τρίωρη στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 13.00 προκήρυξε η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

Στην σημερινή απεργία συμμετέχουν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.
Ο εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας στηρίζει την σημερινή Πανεθνική Ημέρα Δράσης ενάντια στην λιτότητα, την ανεργία και την υπερφορολόγηση.
Όπως διευκρινίζεται η 30η Μαΐου είναι ημέρα δράσης κι όχι απεργίας -σύμφωνα με απόφαση της ΕΣΕΕ- γι’ αυτό και τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά.
Στην σημερινή 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ΠΟΕΔΗΝ, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Απεργούν οι Δημοσιογράφοι
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων, σε συντονισμό με την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις της χώρας, κηρύσσει 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ και οι φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.