HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για έκρηξη, απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργί...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για έκρηξη, απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα μετέβησαν σε Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή (Α.Τ.Μ.) που βρίσκεται έξω από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και με τη μέθοδο διοχέτευσης αερίου προκάλεσαν έκρηξη.
Από την έκρηξη υπέστην φθορές το μηχάνημα και ο υαλοπίνακας της επιχείρησης, ενώ δεν αφαιρέθηκε κάποιο χρηματικό ποσό.

Σύλληψη αλλοδαπού με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πατρών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ληστεία και παράβαση του Τελωνειακού κώδικα.

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαβρύτων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστεία.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει ανασφάλιστο όχημα 56χρονου ημεδαπού.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες – μια γυναίκα) ηλικίας 17, 17 και 21 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 17χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων των δυο επιβαινόντων προέκυψε ότι δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.