Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλαβρυτινές διακρίσεις το Φοιτητικό Τουρνουά STRATEGO Uni-Christmas 2017

Το διήμερο 07-08 Δεκεμβρίου 2017 είχαμε δύο Καλαβρυτινές διακρίσεις στο "Φοιτητικό Τουρνουά STRATEGO Uni-Christmas 2017" Οι ...

Το διήμερο 07-08 Δεκεμβρίου 2017 είχαμε δύο Καλαβρυτινές διακρίσεις στο "Φοιτητικό Τουρνουά STRATEGO Uni-Christmas 2017"
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, αγωνίστηκαν στα ταμπλό της PST, ακολουθώντας τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ISF). Όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν σε μία ενιαία κατηγορία με τους Δημήτρη Π. Κοσμόπουλο να κατακτά την 2η θέση και τον Δημήτρης Κ. Κοσμόπουλο να κατακτά την 5η θέση της τελικής κατάταξης.
Αγωνιστικά, οι περισσότερες αναμετρήσεις ήταν αμφίρροπες, φτάνοντας στον τελευταίο γύρο όπου στα πρώτα τρία τραπέζια κρίνονταν όλα τα μετάλλια χωρίς καθαρό φαβορί.
Σημαντική η υποστήριξη όλων των παικτών για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η συλλογή θα συνεχιστεί και στο επόμενο τουρνουά "Junior Christmas", στις 21 Δεκεμβρίου, πάλι στο cafe Το Νέον.
Οι πρωτοεμφανιζόμενοι παίκτες αγκαλιάστηκαν από το ζεστό κλίμα της ομάδας της Patras Stratego Team, δίνοντας ραντεβού για τις 
Η Patras Stratego Team ευχαριστεί την υπέροχη φιλοξενία του cafe Το Νέον και εύχεται καλή πρόοδο στους συμμετέχοντες φοιτητές καθώς μετά τις Χριστουγεννιάτικες εορτές ακολουθεί η εξεταστική τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.