HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πρέσβης της Γερμανίας Jens Plötner στο Δ.Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Γερμανίας Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας ...

Το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Γερμανίας Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Γενς Πλέτνερ (Jens Plötner) και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Πέπας
Στους χώρους του Μουσείου τους συνόδευσε και τους ξενάγησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο βοηθός Δημάρχου κος Μαγκαφάς και ο δημοτικός σύμβουλος κος Σοκορέλης.
Ο πρέσβης της Γερμανίας, που πρώτη φορά επισκέπτεται τα Καλάβρυτα, εξέφρασε την λύπη του για τα φρικιαστικά αποτελέσματα του πολέμου και ευχήθηκε να κυριεύει η ειρήνη και η συναδέλφωση των λαών, αποφεύγοντας διακριτικά να κάνει αναφορά για αποζημιώσεις και διεκδικήσεις. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων εντός του Μουσείου, του επανέλαβε το ερώτημα για το πιο είναι το ζητούμενο, θέλουμε «Ευρωπαϊκή Γερμανία» η «Γερμανική Ευρώπη», απατώντας ο Πρέσβης οτι το συμφωνεί με το "Ευρώπη των λαών και όχι της Γερμανίας..."  
Ο 50χρονος Πρέσβης που διαδέχθηκε πρόσφατα τον Πέτερ Σόοφ, διετέλεσε από το 2014 μέχρι πρότινος Διευθυντής Γραφείου του Ομοσπονδιακού Υπουργού Εξωτερικών, δρος Στάινμαϊερ, Διευθυντής Γραφείου Γενικής Διοίκησης, από το 2012 έως το 2013 Πρέσβης στην Τυνησία και από το 2009 έως το 2012 Πρέσβης στη Σρι Λάνκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.