Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα

Χιονοπτώσεις - τοπικά πυκνές - αναμένονται σήμερα στα ημιορεινά της ανατολικής Χαλκιδικής, της ανατολικής Μακεδονίας και σε περιοχές με ...

Χιονοπτώσεις - τοπικά πυκνές - αναμένονται σήμερα στα ημιορεινά της ανατολικής Χαλκιδικής, της ανατολικής Μακεδονίας και σε περιοχές με υψόμετρο περίπου στα 700  μέτρα που δεν είναι κοντά στη θάλασσα. Από απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις βορειότερες περιοχές και θα εξασθενήσουν.
Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ισχυρός τη νύχτα και νωρίς το πρωί για αρκετές από τις επόμενες ήμερες.

Η θερμοκρασία έχει σημειώσει ήδη σημαντική πτώση, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ισχυρός νωρίς το πρωί.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πέσουν πυκνές χιονοπτώσεις το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με υψόμετρο περί τα 200 με 300 μέτρα που δεν είναι κοντά στη θάλασσα.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος αναμένονται παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τοπικά στα βόρεια ημιορεινά.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στα ανατολικά και βόρεια είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα (υψόμετρο πάνω από 1100 μέτρα).
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα πέσει υπό το μηδέν.

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου
Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η χιονόνερο κυρίως στο βόρειο Αιγαίο, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια και παράκτια τμήματα.
Χιονοπτώσεις κατά τόπους στα ορεινά, στα ηπειρωτικά ημιορεινά και παροδικά στα βόρεια πεδινά.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και από το απόγευμα στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βορεια.

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου
Στα βόρεια λίγες παροδικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές η χιονόνερο κυρίως στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια και παράκτια τμήματα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα Ηπειρωτικά ημιορεινά.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια, όπου θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός.

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου
Στα νότια νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στα νότια μέχρι 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα νότια. Σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια, όπου θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρούς.

Σάββατο και Κυριακή, 23 και 24 Δεκεμβρίου
Στα νότια αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με πιθανότητα ασθενών βροχών και χιονοπτώσεων στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πιθανόν πρόσκαιρα το Σάββατο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση την Κυριακή.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια.


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Τρι, 19 Δεκ
Συννεφιά. 2 oC / -2 oC με 6 km/h

Τετ, 20 Δεκ
Συννεφιά το πρωί, ασθενής χιονόπτωση για το υπόλοιπο της ημέρας. 1 oC / -3 oC με 9 km/h

Πεμ, 21 Δεκ
Ισχυρή χιονόπτωση το πρωί, ισχυρό χιονόνερο ή χιόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά το απόγευμα. Βροχή ή χιονόνερο τη νύχτα. 1 oC / 0 oC με 13 km/h

Παρ, 22 Δεκ
Βροχή ή χιονόνερο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χιονόνερο ή χιόνι αργά τη νύχτα. 2 oC / 1 oC με 14 km/h

Σαβ, 23 Δεκ
 χιονόπτωση το πρωί, ασθενής χιονόπτωση αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χιονόπτωση τη νύχτα. 0 oC / -2 oC με 13 km/h

Κυρ, 24 Δεκ
Συννεφιά με χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ. -2 oC / -9 oC με 18 km/h

Δευ, 25 Δεκ
Αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ. -2 oC / -12 oC με 7 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.