Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 17/12/17

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι ξημερώματα της 16-12-2017 παραβίασαν πόρτα οικίας 73χρονου ημεδαπού στην Πάτρα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (75.000) ευρώ.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση  του  Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 19 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 18χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  4.470 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σύλληψη  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή  φυλάκισης (17) μηνών  για κλοπές.

Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα και για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα του κ. Ανακριτή Πατρών για  φοροδιαφυγή, καθώς και τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 21 ετών και 900 ευρώ πρόστιμο,  για φοροδιαφυγή και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.