Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Το Α.Τ. Καλαβρύτων διερευνά το περιστατικό με τον αγροτικό που έσερνε ζώο

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας οδηγός που κινούνταν πίσω από το αγροτικό αυτοκίνητο που ...

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας οδηγός που κινούνταν πίσω από το αγροτικό αυτοκίνητο που ήταν δεμένο το άτυχο ζώο. Το περιστατικό συνέβη στην Πούντας Καλαβρύτων λίγο εξω από τα Καλάβρυτα και το βίντεο δημοσίευσε το tempo24.gr. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο οδηγός που ακολουθούσε και κατέγραφε το τραγικό γεγονός, ακινητοποίησε τον οδηγό, ενημερώνοντας τον πως θα τον καταγγείλει στις Αρχές.
Ερωτήματα όμως προκύπτουν αφού καμία καταγγελία δεν έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων από το συγκεκριμένο οδηγό, ούτε δόθηκαν τα στοιχεία της πινακίδας του αγροτικού αυτοκινήτου. Το βέβαιο είναι ότι σήμερα, σύμφωνα με το kalavrytanews.com  στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη την διαδρομή από την την διασταύρωση της Κερπινής, υπάρχουν ίχνη αίματος.
Το Α.Τ.Καλαβρύτων διερευνά το περιστατικό αυτεπάγγελτα αναζητώντας τόσο τον οδηγό του αγροτικού όσο και τον οδηγό που τραβούσε το βίντεο. 

1 σχόλιο

  1. ΑΝ ισχυριστει ο λεχριτης αυτος ο υπανθρωπος, οτι πήδηξε ο σκυλος απ την καροτσα, τοτε ΕΚΤΟΣ απ τα 30.000 προστιμο πρεπει να φαει ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.