HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μία νεκρή από τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής

Σε τραγωδία εξελίσσεται η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα τη Δυτική Αττική. Στην Μάνδρα μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στο πλημμυρισ...

Σε τραγωδία εξελίσσεται η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα τη Δυτική Αττική. Στην Μάνδρα μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στο πλημμυρισμένο σπίτι της.Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η γυναίκα η οποία ήταν εγκλωβισμένη στο σπίτι της, επί της οδού Κοροπούλη και Πλάτωνος στην Μάνδρα Αττικής, έχει χάσει τη ζωή της.
Εικόνες καταστροφής 
Οι περιοχές Νέα Πέραμος, τη Μαγούλα και Μάνδρα Αττικής έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου.
Η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορινθου στη Νέα Πέραμο έχει μετατραπεί σε «ποτάμι» από τις 7 το πρωί, λόγω  της βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους. 
Λασπο-θάλασσα έχει κατακλύσει και αρκετούς δρόμους στη Μάνδρα Αττικής, παρασύροντας τουλάχιστον 20 οχήματα. Νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν και 12 άτομα από λεωφορείο που επιχείρησε να περάσει κάτω από γέφυρα. 
Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη. Στον οικισμό Νεράκι, ορμητικοί χείμαρροι έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους και πέφτουν στη θάλασσα .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.