HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρία νέα Σινούκ για τον Στρατό Ξηράς

Στο λιμάνι του Πειραιά, στη Στρατιωτική Διοίκηση Λιμένος Πειραιά, έφτασαν την Τετάρτη τρία ελικόπτερα τύπου CH-47D Σινούκ και δύο εξομοιωτές...

Στο λιμάνι του Πειραιά, στη Στρατιωτική Διοίκηση Λιμένος Πειραιά, έφτασαν την Τετάρτη τρία ελικόπτερα τύπου CH-47D Σινούκ και δύο εξομοιωτές πτήσης από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας και Αμερικής.
Τα ελικόπτερα συναρμολογούνται στο λιμάνι και θα πετάξουν στη βάση τους, στο αεροδρόμιο Μεγάρων.
Με τα παραπάνω ελικόπτερα, ανέρχεται σε εννιά ο αριθμός των CH-47D Chinook που έχουν αποκτηθεί από τον Στρατό Ξηράς, τον τελευταίο χρόνο, από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ. Με αυτή την κίνηση ενισχύεται ένας ευαίσθητος τομέας αυτός της αερομεταφοράς στρατευμάτων.
Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, της Αεροπορίας Στρατού και της Διεύθυνσης Τεχνικού, «εγγυώνται την άμεση επιχειρησιακή αξιοποίηση των παραπάνω ελικοπτέρων», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.