HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 28/11/17

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, έν...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απλή σωματική βλάβη.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του  Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση (166) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (250) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου για τους αλλοδαπούς
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19, 19 και 24 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 24/11/2017 έως 27/11/2017 προκάλεσαν ρύπανση στην εξωτερική τοιχοποιία Λυκείου στην Πάτρα, σχεδιάζοντας άσεμνες εικόνες και αναγράφοντας φράσεις ανάλογου περιεχομένου.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό  ημεδαπού
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, στο 2,5ο  χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σκιαδά – Πτέρης, όπου 68χρονος ημεδαπός, οδηγώντας  αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, σε χωμάτινη οδό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα του εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι χθες το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού, με ακόμα δυο αγνώστους δράστες που αναζητούνται, αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 22χρονου ημεδαπού,  προσωπικά του έγγραφα, ένα μπουφάν, γυαλιά ηλίου και πιστωτικές κάρτες.
Επισημαίνεται ότι όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.