HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Τριπόταμα, Κλειτορία και Καλάβρυτα ο Πλάτων Μαρλαφέκας

Τα Καλάβρυτα θα επισκεφθεί σήμερα ο Προεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κος Πλάτωνας Μαρλαφέκας όπου θα έχει σειρά επαφών με επαγγελματίες...

Τα Καλάβρυτα θα επισκεφθεί σήμερα ο Προεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κος Πλάτωνας Μαρλαφέκας όπου θα έχει σειρά επαφών με επαγγελματίες της περιοχής. Ο κύριος Μαρλαφέκας που διεκδικεί εκ νέου την Προεδρία του Επιμελητηρίου θα βρεθεί στα Τριπόταμα περίπου στις 2:30 το μεσημέρι, την Κλειτορία περίπου στις 5 το απόγευμα και θα καταλήξει Καλάβρυτα το σήμερα το βράδυ όπου μεταξύ άλλων θα έχει συνάντηση και με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Λαζουρά.
Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1972. Σπούδασε Προγραμματιστής–Αναλυτής Η/Υ, καθώς και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Μιλάει αγγλικά. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ανέλαβε, το 1989, μαζί με τα αδέλφια του Ιωάννη και Κωνσταντίνο, τη διεύθυνση της επιχείρησης «Παν. Μαρλαφέκας & Υιοί ΟΕ» την γνωστή και αγαπητή σε όλους μας "ΛΟΥΞ".

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας έχει ενεργή συμμετοχή στο επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της Αχαΐας. Συγκεκριμένα, είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας από τον Ιανουάριο του 2012 με σκοπό την επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική στήριξη της ευρύτερης περιοχής. Επιπλέον είναι μέλος ΔΣ του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας ΑΕ (από το 2009), Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του P.I.C.K. (από το 2009), Μέλος Δ.Σ του Επιστημονικού Πάρκου Πάτρων (από το 2013)
και Πρόεδρος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (από το 2015).

Να σημειώσουμε οτι στο ψηφοδέλτιο του κου Μαρλαφέκα "Ανανεωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία" για τις Επιμελητηριακές Εκλογές, συμμετέχουν μεταξύ άλλων και ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων κος Λεωνίδας Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Θανόπουλος από τα Τριπόταμα, ο Αμβρόσιος Μετζελόπουλος από τις Σειρές η Παπαθεοδωρου Ευαγγελία (εργοστάσιο ξυλείας)  και ο Επιχειρηματίας από το Λεχούρι κος Βασίλης Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.