HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Σε νέο ανοικτό διαγωνισμό το π. Ειρηνοδικείου Κλειτορίας από το ΤΑΙΠΕΔ

Σε νέο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό πώλησης του ακινήτων του πρώην Ειρηνοδικείου Κλειτορίας προχωρεί από σήμερα 7/6/17 το Ταμείο Αξιοπο...

Σε νέο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό πώλησης του ακινήτων του πρώην Ειρηνοδικείου Κλειτορίας προχωρεί από σήμερα 7/6/17 το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), μέσω της πλατφόρμας της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Καταληκτική ημερομηνία 31/10/2017 και ώρα 14:00:00.
Η πρώτη φορά που βγήκε σε διαγωνισμό το συγκεκριμένο κτήριο ήταν στις 16 Ιουλίου 2014 (διαβάστε εδώ) και ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα στις 15 Σεπτεμβρίου του 2014 (διαβάστε εδώ)
Να σημειώσουμε οτι 12 Φεβρουαρίου του 2016, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων, ενέκρινε την απόφαση του Δ.Σ. του "ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ", να συμμετάσχει στη διαδικασία  κατάθεσης προσφορών για το ακίνητο του Ειρηνοδικείο της Κλειτορίας. Η προσφορά του Δ.Σ. του "ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ", ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ, και σκοπός χρήσης είναι να εγκατασταθούν εκεί όλες οι υπηρεσίες της Δ.Ε. Κλειτορίας (διαβάστε εδώ)

Βασικοί όροι του νέου ανοικτού διαγωνισμού
Το Οικονομικό Αντάλλαγμα (οριζόμενο κατωτέρω) μπορεί να καταβληθεί εφ’άπαξ ή σε δόσεις, όπως προβλέπεται στους Ειδικούς Όρους Διαγωνισμού. Στην περίπτωση καταβολής σε δόσεις, η μεταβίβαση της κυριότητας του Ακινήτου θα εξαρτάται από αίρεση ή/και παροχή εγγυητικής επιστολής από μέρους του Πλειοδότη ή/και άλλες προϋποθέσεις, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στους Ειδικούς Όρους Διαγωνισμού εκάστου Ακινήτου.
2.4 Επισκόπηση Διαγωνιστικής Διαδικασίας
Προϋπόθεση συμμετοχής στη Διαγωνιστική Διαδικασία εκάστου Ακινήτου είναι η εγγραφή του Ενδιαφερόμενου και η λήψη σχετικού κωδικού πρόσβασης στον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr. Υποβολή Προσφοράς χωρίς προηγούμενη εγγραφή δεν επιτρέπεται.
Υπογραμμίζεται ότι η Διαγωνιστική Διαδικασία θα διεξαχθεί, με πλήρη διαφύλαξη του απορρήτου των υποβαλλόμενων στοιχείων και Προσφορών, σε δύο φάσεις, που αναλύονται στην κατωτέρω παράγραφο 5:
(i) Στην πρώτη φάση («Α’ Φάση»), οι Ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τα οριζόμενα στην παράγραφο 4 Δικαιολογητικά Συμμετοχής (περιλαμβανομένης και της Εγγύησης Συμμετοχής) προκειμένου να αναγνωρισθούν Συμμετέχοντες και ταυτόχρονα θα υποβάλουν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ίδια παράγραφο, σφραγισμένη οικονομική προσφορά για το Ακίνητο, το οποίο
επιθυμούν (η «Πρώτη Προσφορά»).
(ii) Στη δεύτερη φάση («Β’ Φάση»), οι Συμμετέχοντες που θα προκριθούν, θα προσκληθούν να συμμετάσχουν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 5, σε συγκεκριμένη ημέρα, σε διαδοχική ηλεκτρονική υποβολή οικονομικών προσφορών και αντιπροσφορών (ηλεκτρονική δημοπρασία) («Προσφορά Β’ Φάσης») αποκλειστικά μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr, έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ανώτατη
μέχρι εκείνη τη στιγμή Προσφορά Β’ Φάσης και να αντιπροσφέρουν, κατά το οριζόμενο κατωτέρω υπό παράγραφο 5.1 Βήμα, ανώτερο τίμημα σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.e-publicrealestate.gr/διαδικασία-διαγωνισμών .
(iii) Η επιλογή του Πλειοδότη για έκαστο Ακίνητο θα γίνει με αποκλειστικό κριτήριο το υψηλότερο προσφερόμενο τίμημα, όπως περιγράφεται στην παράγραφο 5.
(iv) Μετά την ανάδειξη εκάστου Πλειοδότη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου και την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο που θα ακολουθήσει για τα Ακίνητα των οποίων το τίμημα υπερβαίνει το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (€ 500.000) (σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 4 του Νόμου περί Ταμείου), το Ταμείο και έκαστος Πλειοδότης θα προβούν στη σύναψη της
Σύμβασης Αγοραπωλησίας για το αντίστοιχο Ακίνητο, σύμφωνα με τους σχετικούς Ειδικούς Όρους Διαγωνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.