Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΑΙΠΕΔ - Σεπτέμβριο λήγουν οι προσφορές για το Ειρηνοδικείο Κλειτορίας

Ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση των προσφορών για την αγορά του οικοπέδου 900τμ και του κτιρίου που στέγαζε το Ειρηνο...



Ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση των προσφορών για την αγορά του οικοπέδου 900τμ και του κτιρίου που στέγαζε το Ειρηνοδικείο Κλειτορίας 589 τ.μ. 
Η διαδικασία που ξεκίνησε 16 Ιουλίου έχει καταληκτική ημερομηνία την 17η Σεπτεμβρίου 2014 στις ....2 το μεσημέρι και έχει ενταχθεί στην διαδικασία E-Auction του ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως είχε αποκαλύψει από τον Μάιο το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (διαβάστε εδώ) το πρώην ειρηνοδικείο Κλειτορίας μαζί με το οικόπεδο, εντάχθηκε σε ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την πώλησή του τη στιγμή μάλιστα δημόσιες υπηρεσίες της Κλειτορίας όπως της Αστυνομίας, της Αρχαιολογικής υπηρεσίας και του Ταχυδρομείου  στο νοίκι!!!! Το κτίριο του ειρηνοδικείου είναι διώροφο με υπόγειο και στέγη. 
Το οικόπεδο του Ειρηνοδικείου, είναι διαμπερές και έχει πρόσβαση και είσοδο από δύο δρόμους στην βόρεια και νότια πλευρά του. Είναι περιφραγμένο και σαφώς οριοθετημένο, ενώ η αγορά του μπορεί να γίνει και με...δόσεις.....

το Αστυνομικό Τμημα Κλειτορίας στο...νοίκι
το Ταχυδρομείο της Κλειτορίας στο...νοίκι
η...αποθήκη της Αρχαιολογικής Υπ.στο...νοίκι
το κτίριο που πουλά το ΤΑΙΠΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.