Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το «όνειρο ζωής» Αμβροσίου και η υπόσχεση Κατσιφάρα

Λίγο πριν το τέλος της δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αίγιο στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την εορτή της Παναγίας Τρυπητής,  ο Μ...

Λίγο πριν το τέλος της δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αίγιο στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την εορτή της Παναγίας Τρυπητής,  ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ανακαίνισης του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής, ζητώντας το έμπρακτο ενδιαφέρον των αρμοδίων. Μάλιστα, ανέφερε πως για τον ίδιο αποτελεί «όνειρο ζωής» να… νοικοκυρέψει το σπίτι της Παναγίας, προτού αποχωρήσει από τη θέση του Μητροπολίτη. Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας τόνισε πως μέσα στον προσεχή Οκτώβριο πρόκειται να γίνει αναθεώρηση των προγραμμάτων, όπου και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ένταξης της ανακαίνισης του Ιερού Προσκυνήματος σε κάποιο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.