Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έχασε αλλά δεν χάθηκε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε στην τελευταία περίοδο, έδωσε τη δυνατότητα στην Εφές να περάσει μπροστά στο σκορ κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλ...

Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε στην τελευταία περίοδο, έδωσε τη δυνατότητα στην Εφές να περάσει μπροστά στο σκορ κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς ηττήθηκε από την τουρκική ομάδα με 73-71, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1 στη σειρά.
Οι «ερυθρόλευκοι, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από την αρμάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, καθώς ο Γκρίν δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στην εκπνοή του αγώνα και πλέον έχουν δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη, αν θέλουμε να μιλάμε για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο Βασίλης Σπανούλης με 20 πόντους και 6 ασίστ, ενώ τους ίδιους πόντους με 6 ριμπάουντ πέτυχε και ο Γιώργος Πρίντεζης. Στους 10 σταμάτησε ο Έρικ Γκριν.
Από την πλευρά των νικητών, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μπράιαντ Ντάνστον με 16 πόντους, ενώ άλλους 15 πρόσθεσε ο Τάιλερ Χάνεϊκατ, όντας και οι μοναδικοί διψήφιοι των Τούρκων.

Tα δεκάλεπτα: 22-23, 44-37, 54-51, 71-73.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Γκριν 10 (2), Μπιρτς 3, Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 3 (1), Σπανούλης 20 (6), Ουότερς, Αγραβάνης 2, Μιλουτίνοβ 2, Πρίντεζης 20 (1), Παπανικολάου 7 (1), Μάντζαρης
ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Βέλιμιρ Περάσοβιτς): Τόμας 2, Χάνεϊκατ 15 (2), Μπαλμπέι 4, Μπράουν 6, Οσμάν 3 (1), Γκρέιντζερ 9 (1), Ερτέλ 5 (1), Πολ 7 (1), Ντάνστον 16, Κερκ 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.