Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έχασε κ' έμπλεξε... - Τα highlights Ερυθρού Αστέρα - Παναθηναϊκός

Το ξεκίνημά του κακό. Η επιστροφή του εντυπωσιακή. Η έλλειψη όμως καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά και τα πολλά λάθη, στέρησαν από τον...

Το ξεκίνημά του κακό. Η επιστροφή του εντυπωσιακή. Η έλλειψη όμως καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά και τα πολλά λάθη, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό το ροζ φύλλο, το οποίο κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα επικρατώντας 72-66.
Τρομερό παιχνίδι από το Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους (5/7 τρίποντα), ενώ από κοντά ακολούθηκε και ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 19.
Σε απίστευτους μπελάδες μπαίνουν πλέον οι «πράσινοι», καθώς μετά την αποψινή (26/01) ήττα υποχωρούν στο 11-9 και πλέον χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην Γαλατασαράι την επόμενη αγωνιστική. Στο 12-8 ανέβηκαν η Σέρβοι, οι οποίοι κλειδώθηκαν στη πέμπτη θέση.
Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε τόσο εκρηκτικό ξεκίνημα από τους «ερυθρόλευκους». Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς, μπήκαν απίστευτα δυνατά στο παιχνίδι, λες και από αυτό κρινόταν (που αν μη τι άλλο κρίνεται) η πρόκριση.
Τα δεκάλεπτα: 20-14, 39-33, 57-56, 72-66.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράντονιτς): Ουόλτερς 5 (1), Τόμσον 6, Μίτροβιτς 11, Λάζιτς 5 (1), Σιμόνοβιτς 13 (1), Τζένκινς 6, Γκούντουριτς 4, Γιόβιτς 7 (8 ασ.), Κούζμιτς 10 (14 ριμπ.), Μπιέλιτσα 5 (1).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 5 (1), Νίκολς, Ρίβερς 12 (2), Τζέιμς 19 (2), Φώτσης, Παππάς 2, Φελντέιν, Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 23 (5), Τζεντίλε, Μπουρούσης 3 (1), Καλάθης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.