HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπέκυψε στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε καλή προσπάθεια στη Μαδρίτη, όμως ηττήθηκε από τη Ρεάλ με 83-65 στο Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες, όπως και συνέβη πριν από ...

Ο Ολυμπιακός έκανε καλή προσπάθεια στη Μαδρίτη, όμως ηττήθηκε από τη Ρεάλ με 83-65 στο Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες, όπως και συνέβη πριν από 16 χρόνια! Πολλά λάθη και ολική κατάρρευση στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα, με το σκορ να χαρακτηρίζεται, δικαίως, πλασματικό και άδικο. Λάθη και από το διαιτητή Λαμόνικα σε κομβικά σημεία, όταν οι Πειραιώτες πάλευαν για την... προσπέραση στο σκορ. Ηγέτης ο Σπανούλης, καλές οι προσπάθειες των Πρίντεζη και Λοτζέσκι, αλλά δεν αρκούσαν. Όσο για τη «Βασίλισσα», ο Γιουλ έκανε όργια στη πρώτη περίοδο, σταμάτησε στους 22, ενώ είδε όλους τους συμπαίκτες του να σκοράρουν.  

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε στη βασική πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, ενώ ο Πάμπλο Λάσο προτίμησε τους Γιουλ, Ρούντι, Τέιλορ, Τόμπκινς και Αγιόν. Το πρώτο καλάθι της νέας Ευρωλίγκα ήρθε δια χειρός Σπανούλη που έγραψε το 3-0 στο 2’ και ο Μιλουτίνοφ από τη γραμμή των βολών σημείωσε το 5-4 στο 4’. Κάπου εκεί, ανέλαβε δράση ο δαιμόνιος Γιουλ, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους σε έξι λεπτά! Στο 6’ ο Αγιόν έκανε το 14-10 υπέρ της οικοδέσποινας, όμως ο Παπανικολάου με τον Σπανούλη το γύρισαν για το 15-14. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιουλ εκτελώντας από τη  περιφέρεια έκλεισε την περίοδο στο 24-17.

Ο Ολυμπιακός διόρθωσε αρκετά πράγματα στο δεύτερο δεκάλεπτο και εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Γιουλ από το παρκέ, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα. Με γκολ-φάουλ του Αγραβάνη ήρθε η μείωση σε 24-21 προτού αναλάβουν δράση Ντρέιπερ και Κάρολ για το 28-23 στο 14’. Το τρίποντο του Ντόντσιτς για το 31-23 ανάγκασε τον Σφαιρόπουλο να καλέσει time-out, ώστε να κόψει το ρυθμό της «Βασίλισσας». Αγραβάνης και Χάκετ έβαλαν ξανά τους Πρωταθλητές στο παιχνίδι (33-30), ο Ρέγιες κάτω από καλάθι σημείωσε δύο εύκολα καλάθια (42-36), αλλά ο Σπανούλης με παλικαρίσια προσπάθεια (και φάουλ που δεν δόθηκε) έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με 42-40.

Το σκηνικό πήγε να ανατραπεί στο δεύτερο μέρος. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν μπροστά, όμως το αντιαθλητικό του Σπανούλη και η απερισκεψία του Αγραβάνη έβγαλαν εκτός ρυθμού την ομάδα. Ο Πρίντεζης ισοφάρισε (42-42) στο 21’, όμως οι Τόμπκινς και Αγιόν ανέβασαν το δείκτη στο +5 (47-42) στο 24’. Ο Σπανούλης πήρε το όπλο του μειώνοντας 49-48 και ο Μάντζαρης με τρίποντο ανέτρεψε το σκορ για πρώτη φορά (51-49) στο 26’. Νέο come-back από Γιουλ και Αγιόν για το 56-51 και τεχνική ποινή για κακή αντίδραση στον Αγραβάνη με 56 δευτερόλεπτα να απομένουν. Αποτέλεσμα; Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο μπήκε στη τελευταία περίοδο με σκορ 62-53.

Μάλιστα, ο Χάντερ ανέβασε για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο (64-53) στο 31’, όμως ο Λοτζέσκι διατηρούσε τους Πειραιώτες στο παιχνίδι πίσω από τα 6,75 μειώνοντας σε 67-60.    

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 42-40, 62-53, 83-65.

Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.