HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έπαιξε με τη φωτιά και το... πλήρωσε

Και όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «πετάξει» δύο βαθμούς στην Βέροια, αφού το γκολ του Μπεργκ ισοφαρίστηκε από το εξαιρετικό τέρμα του...

Και όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «πετάξει» δύο βαθμούς στην Βέροια, αφού το γκολ του Μπεργκ ισοφαρίστηκε από το εξαιρετικό τέρμα του Μπαλάφα. Κυρίαρχο ποδόσφαιρο από τους «πράσινους», με το 1-1 στην Ημαθία να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.
Το ματς
Μόλις στο 13’ ο Παναθηναϊκός «άνοιξε» στο σκορ. Ο Λουντ έδωσε στον Ιμπάρμπο στο ημικύκλιο, αυτός πάσαρε αριστερά στον Μπεργκ και εκείνος με συρτό διαγώνιο σουτ, σκόραρε.
Λίγα λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα. Ο Μέστο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιμπάρμπο έκανε το γυριστό από το πέναλτι, αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε.
Σε όλο το πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, Μπεργκ και Ιμπάρμπο συνδυάστηκαν και ο Σουηδός με αναστροφή του σώματος του, απελευθερώθηκε και πλάσαρε, αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε.
Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε το ίδιο. Ο Χουλτ σούταρε συρτά και ο Λόπεθ απέκρουσε στη γωνία του, στο 51’.
Στο 53’ η Βέροια είχε την πρώτη καλή της στιγμή. Ο Στιλ έκανε κακή έξοδο και έχασε τη μπάλα, o Βίτι σούταρε αλλά ο Κουτρουμπής έσωσε στη γραμμή.
Ο Παναθηναϊκός δεν τελείωσε το ματς στο πρώτο μέρος όπου είχε πολλές ευκαιρίες και η Βέροια προσπαθούσε για την ισοφάριση.
Στο 74΄οι γηπεδούχοι παραλίγο να μπουν στο παιχνίδι, όταν ο Καπετάνος στην περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ιβανόφ.
Η ομάδα του Στραματσόνι απάντησε με τον Εμποκού. Ο νεοεισελθών στην αναμέτρηση πέρασε δύο φορές τον αντίπαλο του και έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Βιγιαφάνιες ήταν σε πλάγια θέση και δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Στο 88’ ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αδράνεια και ο Μαλόν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπαλάφας με συρτό δυνατό σουτ εκτός περιοχής, σκόραρε.
Οι συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ (Γκράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός, Καλί, Ναβαλόφσκι, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης (69’ Σισίνιο), Βίτι, Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Μολέντο, Ιβανόφ, Χουλτ, Κουτρουμπής (80’ Ρέις), Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Ιμπάρμπο (71’ Εμποκού), Μπεργκ

Επιμέλεια: Γιάννης Τσεντούρος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.