HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάλεψε για τρία δεκάλεπτα - Ήττα του Απόλλωνα από την Α.Ε.Κ.

Η ΑΕΚ ζορίστηκε για ένα ημίχρονο, όμως μπήκε με το «δεξί» στο πρωτάθλημα επικρατώντας 77-59 του Απόλλωνα Πάτρας στο Κλειστό της Περιβό...

Η ΑΕΚ ζορίστηκε για ένα ημίχρονο, όμως μπήκε με το «δεξί» στο πρωτάθλημα επικρατώντας 77-59 του Απόλλωνα Πάτρας στο Κλειστό της Περιβόλας.
Ο Γιούρι Ζντοβτς ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ούκιτς, Λαρεντζάκη, Βασιλειάδη, Γουίλιαμς και Μαυροειδή, ενώ ο Κώστας Μέξας επέλεξε τους Καλινόσκι, Ράσελ, Μαστρογιαννόπουλο, Κουζέλογλου και Διαμαντάκο. Εκπληκτική εκκίνηση απ’ τον Μαυροειδή που σημείωσε οκτώ πόντους για το 8-3 στο 4’. Οι Πατρινοί έβρισκαν λύσεις από τα 6,75 μειώνοντας σε 11-9 χάρη σε Κουζέλογλου, Τσιάρα και Ράσελ, όμως δεν μπορούσαν να προηγηθούν. Με οδηγό τον επιθετικό της πλουραλισμό, η Ένωση έκλεισε την πρώτη περίοδο στο 24-20 δια χειρός Χαριτόπουλου.
Νευρικές ήταν οι ομάδες στο δεύτερο δεκάλεπτο δίνοντας στον αγώνα χαρακτήρα «ντέρμπι». Ο Απόλλων μπήκε πιο αποφασιστικά παίρνοντας το προβάδισμα (25-24) στο 13’ με βολές του Τσιάρα. Οι Σάκοτα και Ούκιτς «ξεκόλλησαν» την ΑΕΚ γράφοντας το 29-25 στο 15’, όμως το τρίποντο του Βεργίνη έφερε ξανά τον αγώνα στον πόντο (30-29) με 3:20 να απομένουν. Η είσοδος του Μαυροειδή ήταν καταλυτική για το 34-29 στο 18’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με Βεργίνη και Τσιάρα για το 35-35 του ημιχρόνου, ενώ στην εκ πνοή ο Κουζέλογλου αστόχησε σε τρίποντο για το προβάδισμα.
Επιστρέφοντας από τ’ αποδυτήρια, οι δύο ομάδες συνέχισαν «χέρι-χέρι» για αρχή. Ο Καλινόσκι σκόραρε πρώτος για το 37-35, όμως ο Ούκιτς έφερε μπροστά (42-39) την «Βασίλισσα» στο 24’. Νέο τρίποντο του Ντίξον και βολές του Σάκοτα για το 47-39, προτού ο Γουίλιαμς εκτελέσει από την περιφέρεια για το 50-41 στο 27’. Τζόουνς και Βεργίνης κρατούσαν «όρθιους» τους Πατρινούς, οι Μιλόσεβιτς-Γουίλιαμς απάντησαν και ο Τζόουνς έστειλε τις ομάδες στους πάγκους με σκορ 57-51.
Τα δεκάλεπτα: 20-24, 35-35, 51-57, 59-77. 
Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.