HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποσύρθηκε η προσβλητική για τον Γέρο του Μοριά διαφήμιση

M ετά την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε ο Χρήστος Κιντής στην αεροπορική εταιρεία Astra Airlines και τα σχετικά δημοσιεύματα τόσο ...

Mετά την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε ο Χρήστος Κιντής στην αεροπορική εταιρεία Astra Airlines και τα σχετικά δημοσιεύματα τόσο στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS όσο και σε portal της Αρκαδίας δόθηκε εντολή από την διοίκηση της εταιρίας να αποσυρθεί το διαφημιστικό που παρουσίαζε το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με Ναπολέοντα. (δείτε εδώ).
Η απάντηση της αεροπορικής ετερείας έχει ως εξής:
Αγαπητέ κ. Κιντή,
Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία σας με την ASTRA-AIRLINES και σας ζητήσουμε συγνώμη για την αναστάτωση.
Στην συνέχεια θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιστολή σας προωθήθηκε στο αντίστοιχο τμήμα και έχει ήδη ληφθεί απόφαση από τον εκδοτικό οίκο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το περιοδικό μας, να αποσυρθεί η συγκεκριμένη διαφήμιση από το επόμενο τεύχος (που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο 2016).
Επιπλέον, η διαφημιζόμενη εταιρεία  Victor ΑΕΒΕ δήλωσε ότι  σαφώς δεν υπήρχε καμία πρόθεση απαξίωσης του συγκεκριμένου ιστορικού προσώπου.
 Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
 Με εκτίμηση,   
Χαιρετίζουμε την άμεση αντίδραση της εταιρείας και κυρίως του συμπατριώτης μας από την Αρκαδία, Χρήστου Κιντή που ανέδειξε το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.