Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρίζουν τα κόκαλα του Γέρου του Μοριά - Προκλητική διαφήμιση από... ελληνική εταιρεία!

Τ ρίζουν τα κόκαλα του Γέρου του Μοριά με την άκρως προσβλητική εικόνα που λανσάρει ελληνική εταιρεία για να διαφημίσει τα προϊόντα της....

Τρίζουν τα κόκαλα του Γέρου του Μοριά με την άκρως προσβλητική εικόνα που λανσάρει ελληνική εταιρεία για να διαφημίσει τα προϊόντα της. Αναγνώστης του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, ο Χρήστος Κιντής, μας έστειλε τη φωτογραφία και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Ένα κακόγουστο μοντάζ που εμφανίζει τον Κολοκοτρώνη με σώμα... Ναπολέοντα να διαφημίζει... κονιάκ.
Πρόκειται για μια διαφημιστική καταχώριση της εταιρίας Βίκτωρ ΑΒΕΕ με έδρα τη Σάμο, σε περιοδικό που διατίθεται στους τουρίστες στην αεροπορική εταιρία Astra airlines.
Ατυχέστατο όσο και προσβλητικό εφεύρημα που ελπίζουμε άμεσα να αποσυρθεί.

Ο κ. Χρήστος Κιντής έστειλε την κάτωθι επιστολή διαμαρτυρίας προς την εταιρεία:
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να στηλιτεύσω το γεγονός πως η αεροπορική σας εταιρεία σε έντυπο που διανέμει -πρωτίστως- στους τουρίστες επιβάτες της,αλλά και στην ηλεκτρονική του μορφή στην ιστοσελίδα σας διαφημίζει προϊόν όπου απεικονίζει τον αρχιστράτηγο των Ελλήνων και πρωτεργάτη της απελευθέρωσης από τον Οθωμανικό ζυγό σε μορφή αλλοιωμένη αφού η κεφαλή ανήκει στον ήρωα του 1821 Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και το σώμα παραπέμπει στον Μέγα Ναπολέοντα. Η ενέργειά αυτή είναι άκρως προσβλητική αφού στο βωμό της επίτευξης κέρδους δε διστάζουν ορισμένοι να παραποιήσουν ιστορικές μορφές της πατρίδας μας που διακρίθηκαν στα πεδία των μαχών προκειμένου να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Σας ζητώ λοιπών προκειμένου να σεβαστούμε τη μνήμη μιας εκ των μεγαλυτέρων ηρωικών μορφών της Ελλάδος ,αν όχι την επιβλητικότερη, και τη γεωγραφική περιοχή με την όποια ο Γέρος του Μοριά έχει ταυτιστεί (εκείνη δηλαδή της Πελοποννήσου) να διακοπεί η διανομή του εν λόγω περιοδικού από την εταιρεία σας.
Κιντής Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.