Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Παπαδημητρόπουλος:ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος Πριν από «κάνα» μήνα είχα αναρτήσει στην ίδια ιστοσελίδα, ένα κείμενο με τίτλο «Κύριε Υπουργέ έ...

γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Πριν από «κάνα» μήνα είχα αναρτήσει στην ίδια ιστοσελίδα, ένα κείμενο με τίτλο «Κύριε Υπουργέ ένας Έλληνας δεν υπάρχει»; Αναφερόμενος στην πρόσληψη αλλοδαπού αμφιλεγόμενου καλλιτέχνη Διευθυντού του Φεστιβάλ Αθηνών, και ρωτούσα τότε, αν είναι και αυτή «μνημονιακή» υποχρέωση.
Απευθυνόμενος τότε, που ήταν και αρχή, στο καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας και στους διανοούμενους, γιατί δεν διαμαρτύρονταν. Πέρασε «κανά» εικοσαήμερο και ξεσηκώθηκαν οι πάντες, φορείς, κόμματα, καλλιτέχνες, λαός διαμαρτυρόμενοι, μηδέ και κομματιού του κυβερνώντος κόμματος, όταν παρουσιάστηκε η δουλειά του Βέλγου στα ΜΜΕ. Έφριξε ο κόσμος, αηδίασε η κοινωνία από αυτά που έβλεπε ξεδιάντροπα να παρουσιάζονται στην τηλεόραση.
Απ’ ότι φαίνεται αηδίασε και ο κ. Τσίπρας και όσο και αν είσαι προοδευτικός δεν μπορείς να αφήνεις τα παιδιά σου να βλέπουν τους «ξεβράκωτους». Εδώ κύριε Μπαλντά δεν είναι η απελευθερωμένη κοινωνία του Βελγίου και της Ολλανδίας, αυτά τα θεάματα θέλετε να εισάγεται στην κοινωνία της χώρας μας. Αίσχος.
Που τον πήγατε κύριε Μπαλντά στο Μαξίμου, στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας τον φίλο σας Δ/ντή με τα «γουνάκια», σεβασμός δεν υπάρχει στο θεσμό και στο πρόσωπο;
Θα τολμήσετε κύριε Υπουργέ να παρουσιάσετε στην Επίδαυρο αυτούς τους «ξεβράκωτους» με τα «καλαμάρια» δώθε – κείθε «παλλόμενα πέη τα ονόμασαν», και έχετε την εντύπωση, ότι δεν θα σηκωθούν από τους τάφους τους, οι αρχαίοι και οι σύγχρονοι Μινωτής, Κοτοπούλη, Κυβέλη, Νέζερ, Ζερβός, Κατράκης, να σας πάρουν με τις «λεμονόκουπες», για την ιεροσυλία εκεί στην Επίδαυρο ή στο Ηρώδειο, όπου οι μακαρίτες διέπρεψαν καταχειροκροτούμενοι.
Κύριε Υπουργέ μετά την αποδοκιμασία από το σύνολο της κοινωνίας και την έμμεση αποδοκιμασία από τον Πρωθυπουργό δεν μπορείτε να παραμένετε στη θέση σας, αρκετά προβλήματα έχετε δημιουργήσει στην Κυβέρνηση, πότε με τα «αριστεία», πότε με τον Φάμπρ, έχει άλλα προβλήματα ο Πρωθυπουργός «προσφυγικό, οικονομικό, κλείσιμο συμφωνίας», ε, μη ασχολείται με τις αηδίες του Φάμπρ, ας πάει ο κύριος στο Βελγικό Κογκό και την πατρίδα του να τα παρουσιάσει, γιατί το συρτάκι, ο «Ζορμπάς» δεν το χόρευε «ξεβράκωτος» ο κύριε Υπουργέ. 
Έλεος, γιατί οι αρχαίοι έλεγαν «άρτον και θεάματα» σήμερα όμως ούτε άρτον έχουμε, αλλά για θεάματα έχουμε τις αηδίες της επιλογής σας. Ο λαός σήμερα έχει ανάγκη από γέλια και όχι από κατάθλιψη.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση κύριε Υπουργέ.
Υ.Γ. Επειδή το κείμενο γράφτηκε πριν την παραίτηση του ΦΑΜΠΡ, συμπληρώνω ότι αυτή δεν αρκεί, γιατί πρώτος έπρεπε να παραιτηθεί ο Υπουργός Πολιτισμού για την επιλογή του και για την παρουσίαση του ΦΑΜΠΡ στον Πρωθυπουργό, ένα άνθρωπο, που είχε δηλώσει «ότι δεν γνωρίζει και πολλά για την Ελλάδα».

Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.