HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος Έχουμε που έχουμε τη πείνα μας και τα προβλήματά μας καθημερινά, εξ αιτίας της διαχρονικής ανικαν...

γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Έχουμε που έχουμε τη πείνα μας και τα προβλήματά μας καθημερινά, εξ αιτίας της διαχρονικής ανικανότητας του πολιτικού συστήματος, έχουμε από πάνω και τους διάφορους Κατρουγκαλαίους και Αλεξιάδηδες που πάνε να μας αποτρελλάνουν με τις διάφορες αλλοπρόσαλλες «αηδίες».
Ναι κύριοι, «αηδίες», γιατί καθημερινά «αυτοαναιρίσθε» και εκτίθεσθε με το να λέτε, άλλα  το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα όταν πέφτει ο ήλιος. 
Ναι κύριοι, είστε «καταστροφικοί», γιατί με τα λεγόμενά σας, καθημερινά, τα αλλοπρόσαλλα, δεν δίνετε ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό, για κάτι καλύτερο.
Δεν είστε ικανοί με τους φοροεισπράκτικούς μηχανισμούς σας να δώσετε ανάσα στο χειμαζόμενο Ελληνικό λαό, όταν αυτός ο λαός έχει φτάσει στα όριά του με τους διακανονισμούς,  τα ΕΝΦΙΑ, τους φόρους πολυτελείας κάθε μήνα και του λέτε «αν δεν πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου στην καθορισμένη ημερομηνία, χάνεις τις ρυθμίσεις, έστω και για μια μέρα». Ντροπή σας.
Τι προτιμάτε κύριε Αλεξιάδη να παραδίδει ο κόσμος σωρηδόν τις πινακίδες ή να ρυθμίσει το ποσό σε δόσεις. Όταν κύριε Αλεξιάδη θα παραδοθούν π. χ. 300.000 πινακίδες στις εφορίες, τι μπαίνει στα ταμεία του κράτους; Αν όμως κ. Υπουργέ τα ρυθμίζατε θάμπαιναν  χρήματα στον προϋπολογισμό. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό κ. Αλεξιάδη, για να δείτε την καθημερινότητα του Ελληνα, όταν οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα με τα ΦΠΑ σας και σεις «χαμογελαστός» στα τηλεπαράθυρα μας κοροϊδεύετε, ότι από του χρόνου θα μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά θα αυξήσετε το φόρο στη βενζίνη. Καλά είστε σοβαροί, εκεί στην κυβέρνηση με τέτοια που λέτε. Κάνουμε έκκληση κύριε Αλεξιάδη σταματήστε να απαξιώνετε την κυβέρνηση της αριστεράς, γιατί είναι τουλάχιστον «βλακώδες» να μιλάει ο Πρωθυπουργός στην ΕΡΤ και σεις να μιλάτε για αναδρομικούς φόρους στα εισοδήματα του 2015. Ντροπή.
Σταματήστε κύριε Αλεξιάδη να μιλάτε για τις «λίστες» των φοροφυγάδων, όταν δεν ασχολείσθε με δαύτες. Μας κοροϊδεύετε κύριε Αλεξιάδη. Κακό κάνετε στον Πρωθυπουργό και όχι ότι προσφέρετε κα΄τι καλό. Είναι ντροπή να «αναιρείτε» τον εαυτό σας, μετά την κατακραυγή για τον αναδρομικό φόρο για το 2015. Ελεος κ. Αλεξιάδη, φύγετε, γιατί μόνο κακό κάνετε στην Κυβέρνηση και στην ψυχολογία του Ελληνικού λαού.
Καλά κύριε Κατρούγκαλε, καθηγητής είστε, είναι δυνατόν άλλα να λέτε το πρωί άλλα το απόγευμα, τι θα λένε οι φοιτητές σας με τις ανακολουθίες σας. Δεν τα δουλέψαμε μαζί κύριε Υπουργέ τα σαράντα χρόνια, δεν κάναμε μαζί τετράωρα και ξενύχτια και μερόνυχτα ορθοστασίες. Τα μετοχικά και τα επικουρικά κύριε Υπουργέ, είναι λεφτά των μισθωτών και συνταξιούχων και όχι του κράτους και έρχεστε, «πετσόκομα» το ένα, «αναπροσαρμογή» το άλλο, χωρίς ίχνος ντροπής, γι’ αυτά που κάνετε.
Το ανήθικο ξέρετε πιο είναι κύριε Υπουργέ, που δυστυχώς, τόχαν οι προηγούμενοι και το συνεχίζετε ανευρθίαστα και εσείς, κάνετε «πετσόκομα», σε ότι ακαθάριστα παίρναμε το 2009, ενώ το ηθικό και νόμιμο θάταν, σ΄ ότι καθαρά παίρνω τώρα, αλλά που τέτοιο από μέρους σας. Καθηγητής είστε, που είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις του ΣτΕ, δηλαδή με τις επερχόμενες μειώσεις πάλι θα τρέχουμε στα δικαστήρια και σε δικηγόρους με προσφυγές, νομίζω ότι τα γνωρίζετε τα διαδικαστικά.
Κύριε Πρωθυπουργέ, ο Ελληνικός λαός στο πρόσωπό σας έδωσε τι νίκη στο κόμμα σας, κάμετε κάτι για την καθημερινότητα αυτού του λαού. Σταματήστε από τα τηλεοπτικά παράθυρα τους διάφορους παντογνώστες, γίνονται γραφικοί, και θα μας τρελλάνουν, δεν χρειάζεται πολύ να γίνει αυτό, εδώ που μας έφερε το ανίκανο πολιτικό σύστημα που διαχρονικά κυβέρνησε την Ελλάδα.
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σ’ όλους τους συμπατριώτες μου.

Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ
από το Σκεπαστό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.