HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Η ΕΛ.ΑΣ. τίμησε τον προστάτη του σώματος Άγιο Αρτέμιο

Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας ως ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος και παράλληλα ω...


Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας ως ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος και παράλληλα ως « Ημέρα της Αστυνομίας».
Για το λόγο αυτό τελέστηκε σήμερα (20-10-2015) στις 10:30 το πρωί, δοξολογία σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας, στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών και του πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, οι απόστρατοι του Σώματος, εν ενεργεία αστυνομικοί και πολίτες.
Παράλληλα, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ Δημητρίου.
Επισημαίνεται, ότι κατά το φετινό εορτασμό επισκέφθηκαν τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας, και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, Βουλευτές και πολιτευτές του Νομού Αχαΐας, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Δημοτικών Αρχών της Αχαΐας, ο Πρόεδρος Εφετών Πατρών, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Πατρών, ο Συντονιστής Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Εκπρόσωποι Στρατιωτικών και Λιμενικών Αρχών, Εκπρόσωποι Υπηρεσιών, Οργανισμών, Συλλόγων Σωματείων, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Οργανώσεων εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών, πολιτικών υπαλλήλων, αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για την « Ημέρα της Αστυνομίας και της εορτής του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου » ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Αριστείδης ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τιμούμε σήμερα τον Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο και ταυτόχρονα εορτάζουμε την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως γνωρίζετε ο Άγιος Αρτέμιος υπήρξε αξιωματούχος του Ρωμαικού Κράτους, εργάσθηκε με ζήλο για την ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών ενώ διακρίθηκε  για τη βαθιά χριστιανική του πίστη, το θάρρος του και τις διοικητικές αρετές του.  Εύχομαι να μας φωτίσει και να μας  δώσει τη δύναμη να προσφέρουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις Υπηρεσίες μας στους πολίτες, να γίνουμε πιο ευέλικτοι  και να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο στις προκλήσεις της εποχής μας  όσο και του μέλλοντος.
Εύχομαι σε όλους τους αστυνομικούς, εν ενεργεία και εν αποστρατεία και στα μέλη των οικογενειών τους χρόνια πολλά, υγεία και ευημερία.»




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.