HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Νάσια Καλαβρύτων Θρηνούν για τον Ιερέα τους

Την Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015, έφυγε από κοντά μας ο Γεώργιος Ζίγκιρης, ο Παππαγιώργης , ο Παππάς του χωριού μας που για πολλά χρόνια ή...


Την Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015, έφυγε από κοντά μας ο Γεώργιος Ζίγκιρης, ο Παππαγιώργης, ο Παππάς του χωριού μας που για πολλά χρόνια ήταν ένας ζωντανός αισιόδοξος και ακούραστος εργάτης της εκκλησίας!  Σε όλη την ζωή του ήταν θεοσεβούμενος και όταν αποφάσισε να γίνει ιερωμένος πριν από πολλά χρόνια γέμισε χαρά και ελπίδα όλους μας. Όλοι μαζί φωνάξαμε τότε «Άξιος άξιος και πολλά τα έτη σου». 
 Ακόμη και όταν τελευταία η υγεία του βρισκόταν σε οριακό σημείο και εμείς αγωνιούσαμε  για την επιτυχή έκβαση κάποιου χειρουργείου ο ίδιος εμψύχωνε όλους λέγοντας ότι θα γίνει  αυτό που θέλει ο Θεός. Αυτό είπε και στην σκληρότερη δοκιμασία της ζωής του, στην πρώιμη απώλεια της παππαδιάς, της Αλεξάνδρας, ότι ήταν θέλημα θεού.
Απέκτησε τρία αγόρια που όλα δημιούργησαν τις οικογένειες τους και του χάρισαν οκτώ εγγόνια. Ήταν περήφανος  για τα παιδιά του και καμάρωνε για τα εγγόνια του! Ήταν ευτυχισμένος!
Τώρα όλοι  οι συγχωριανοί, όπου και να κατοικούμε  μόνιμα,  νοιώθουμε ότι χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν πιστό εργάτη του Ευαγγελίου με αγαθά αισθήματα προς τους ανθρώπους τους οποίους ουδέποτε ξεχώρισε, αλλά τους συμφιλίωνε, τους βοηθούσε τους συμβούλευε, και φυσικά τους συγχωρούσε! Η καρδιά του ήταν γεμάτη αγάπη, που τους χώραγε όλους, και την καλοσύνη αστείρευτα την μοίραζε παντού! Ευγενικός, πράος, διαλλακτικός, συζητήσιμος με όλους και για όλα, και με μία διάθεση προσφοράς ανεξάντλητη.
Το χωριό μας, τα Νάσια Καλαβρύτων,  έγινε πια φτωχότερο! Λείπει ο άνθρωπος του, λείπει ο παππάς του, λείπει ο στυλοβάτης του. Το κενό είναι  δυσαναπλήρωτο!
Αιωνία σου η Μνήμη και Καλό Ταξίδι
Γιαννόπουλος Γιάννης
Πρόεδρος του Συλλόγου 
των απανταχού  Νασιωτών

  
Ψήφισμα 
του ΔΣ του Συλλόγου των απαναταχού Νασιωτών
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών, σήμερα 28/09/2015,συνήλθε εκτάκτως μετά την αναγγελία του θανάτου του επί πολλά έτη ιερέως του χωριού Ζίγκιρη Γεωργίου και
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
1. Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ να παραστούν στην κηδεία,
2. Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια του Συλλόγου και του ΔΣ στην οικογένεια του εκλιπόντος,
3. Nα κατατεθεί στεφάνι στη σορό του,
4. Nα δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.