HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΩΦΙΔΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ - ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ - ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ

Κατά τον Πλάτωνα «Απ όλα όσα διαθέτουμε η παιδεία είναι το μόνο αθάνατο και Θεϊκό». Αξίζει λοιπόν να προσφέρουμε ότι μπορούμε, μα ...


Κατά τον Πλάτωνα «Απ όλα όσα διαθέτουμε η παιδεία είναι το μόνο αθάνατο και Θεϊκό».
Αξίζει λοιπόν να προσφέρουμε ότι μπορούμε, μα πάνω απ όλα την έμπρακτη αγάπη και το ενδιαφέρον μας, γιατί «το μυαλό των νέων δεν είναι δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει ν ανάψει».
Κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Ψωφίδος βρίσκεται έμπρακτα και αδιάλειπτα ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών. Τούτο το αποδεικνύει εδώ και χρόνια με κάθε τρόπο, αλλά και με την καθιέρωση της Γιορτής Παιδείας και την βράβευση των αριστευσάντων μαθητών του εν λόγω σχολείου. Αυτό δείχνει την υπέρμετρη αγάπη, το ύψιστο πνευματικό- αξιακό υπόβαθρο, και τον υπέροχο εσωτερικό διάκοσμο που συντροφεύει κάθε ενέργεια και δράση του Δ. Σ. και των μελών του Συνδέσμου Καμενιανιτών Δροβολοβιτών και Δεσινιωτών.
Κοντά στους μαθητές του Γυμνασίου Ψωφίδος βρέθηκε γι άλλη μια φορά ο Σύλλογος δια του Προέδρου του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου.
Τούτη τη φορά ο Σύλλογος προσέφερε μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ για τις ανάγκες του σχολείου, ενώ έχει δρομολογήσει ενέργειες και για την εξοικονόμηση αναγκαίων ηλεκτρονικών ή άλλων μέσων, για την αρτιότερη παροχή μάθησης εδώ στα απόμακρα χωριά του ορεινού όγκου του Ερυμάνθου, που κρατούν αξίες και φυλάττουν Θερμοπύλες.
Οι μαθητές δείχνοντας τη δική τους αγάπη στον Σύλλογο και τους ανθρώπους του, μας ευχαρίστησαν απ την καρδιά τους με διάχυτο τον ενθουσιασμό τους.
Θα ήταν παράλειψη αν δεν επαινούσαμε την Γυμνασιάρχη κ. Αφροδίτη Σουλιμιώτη για την άψογη στάση, το έκδηλο ενδιαφέρον και την αγάπη της γι αυτό που κάνει και προσφέρει στην μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας.
Εμείς την ευχαριστούμε για την αγάπη που μας περιβάλλει, και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί – ανάλογα με τις δυνατότητές μας – σε ότι μας ζητηθεί και μπορούμε να προσφέρουμε στο ακριτικό Γυμνάσιο Ψωφίδος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Συνδέσμου Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών Δεσινιωτών




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΕΣΙΝΟ: ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (φωτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.