HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηρακλής Ρούπας: "Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πλέον ότι θυμίζει ή είναι παλιό"

Ο οικονομολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ηρακλής Ρούπας με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών, έκανε στην ακόλουθη δήλωση:  "Μετά τη...

Ο οικονομολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ηρακλής Ρούπας με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών, έκανε στην ακόλουθη δήλωση: 
"Μετά την λήξη της μαρκράς προεκλογικής περιόδου από τον Ιανουάριο είναι καιρός να αναλογισθούμε όλοι τις ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις μας. Η βαθύτερη ανάγνωση των αποτελεσμάτων σίγουρα δεν βρίσκεται στην απεικόνιση των ποσοστών. Αν τα κόμματα σταθούν σε αυτά -ειδικά τα μικρότερα- θα έχουν χάσει τόσο το μήνυμα των εκλογών, όσο και την δυνατότητα από το σημείο αυτό και μετέπειτα να χαράξουν άλλη στρατηγική και τακτική. Το σίγουρο είναι πως τόσο η αποχή όσο και  ψήφος καταδεικνύουν πως οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πλέον ότι θυμίζει ή είναι παλιό. Η ανανέωση πρέπει να αρχίσει άμεσα καθώς η δύσκολη εφαρμογή του μνημονίου θα σηματοδοτήσει τάσεις και αντιδράσεις που θα πρέπει να βρούν αποδέκτες με δυνατότητα ανάδειξης πολιτικών ουσίας και όχι βραχυπρόθεσμης πολιτικής επιβίωσης. Η ουσία όμως απαιτεί και πολιτική ηθική η οποία κάπου στην πορεία δείχνει να χάνει το νόημά της."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.