HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.Λαϊνιώτης: «Ευχαριστώ τους Αχαιούς ψηφοφόρους- Ο αγώνας μου, συνεχίζεται πόρτα-πόρτα!»

Τις δημόσιες ευχαριστίες του για τη συγκινητική στήριξη προς το κόμμα και το πρόσωπό του, εκφράζει ο α΄ αναπληρωματικός βουλευτής Αχαΐ...


Τις δημόσιες ευχαριστίες του για τη συγκινητική στήριξη προς το κόμμα και το πρόσωπό του, εκφράζει ο α΄ αναπληρωματικός βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ, Γιάννης Λαϊνιώτης, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους και φίλους του. 
Ο Αχαιός πολιτευτής αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, εκτίμησε ότι «παρά το δυσμενές πολιτικό κλίμα που εντέχνως είχε καλλιεργηθεί εναντίον μας από το σύστημα και τους δημοσκόπους, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και ο Πάνος Καμμένος κατάφεραν να διαψεύσουν τις «Κασσάνδρες» και να εισέλθουν άνετα στη νέα Βουλή». 
Και ο Γιάννης Λαϊνιώτης συνεχίζει στο μήνυμά του: 
«Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες» στην Κυβέρνηση διασφαλίζεται ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα και τα παιδιά μας, με χρηστή διαχείριση, δίχως συγκαλύψεις, σκάνδαλα και πισωγυρίσματα!»
Τέλος ο κ. Λαϊνιώτης, υπογραμμίζει ότι τα πολιτικά γραφεία του σε Πάτρα και Αίγιο θα συνεχίσουν να είναι καθημερινά ανοικτά, υποδεχόμενα όλους τους Αχαιούς, με τον ίδιο να δίνει καθημερινά τον αγώνα πόρτα-πόρτα σε ολόκληρο το νομό, εισακούοντας τις ανησυχίες και τα προβλήματα όλων των πολιτών. 
Για να καταλήξει απευθυνόμενους στους πολιτικούς του φίλους: 
«Η δική σας ώθηση και αγάπη, μου δίνουν πίστη και αντοχή για ακόμα εντονότερη πολιτική πάλη. 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη σας! Θα είμαστε πάντα δίπλα-δίπλα και στα εύκολα και στα δύσκολα! 

Ο αγώνας συνεχίζεται!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.