HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ. Παπαδημητρόπουλος: Συγχαρητήρια στο συγχωριανό μου καθηγητή Ανδρέα Πολυδώρου

γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος Κύριε καθηγητά μου, τα τοπικά δίκτυα των ανταποκριτών του χωριού μας, δεν με ενημέρωσαν για τη...

γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Κύριε καθηγητά μου, τα τοπικά δίκτυα των ανταποκριτών του χωριού μας, δεν με ενημέρωσαν για την επιτυχία σου, αυτήν του τακτικού καθηγητού της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, και γι’ αυτό ήμουν απέναντί σου ανακόλουθος, όταν όμως τόμαθα έσπευσα να σε συγχαρώ τηλεφωνικά και μάλιστα την  ώρα που θα πήγαινες μαζί με άλλους συγχωριανούς μας στο ευλογημένο τραπέζι του Δεσπότη μας.
Γιατρέ μου, οι συγχωριανοί μας ακούγοντας κάποτε, για γιατρό, έλεγαν «αχρείαστος να νάναι» σήμερα όμως τα «πράματα» άλλαξαν γιατί έχουμε το «Γερμανό μας» να μην έχουμε και το γιατρό μας;
Δεν χρειάζεται εγώ να απαριθμήσω τους τίτλους σπουδών σου και την καλή σου φήμη, αυτά σου τα αναγνώρισαν οι καθηγητές της Σχολής και επάξια σε αναγόρευσαν σε τακτικό καθηγητή.
Φαίνεται πως το χωριό μας έχει παράδοση να «βγάζει» γιατρούς. Σουσανόγιαννης, Γιώργης Καραντώνης, Θάνος Μασούρα και οι νεώτεροι ο Θοδωρής, εσύ, η Γιώτα η Βασιλική και αν είναι και κανένας από τους νεώτερους που δεν ξέρω νάναι καλά.
Φαντάζεσαι γιατρέ μου την χαρά και το «κλαμάρι» του πατέρα σου, του Αλέξη, από εκεί ψηλά, για την τιμή στο γιο του, από το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας μας, δεν είναι και λίγο «πράμα», «κοτζάμ» καθηγητής Ιατρικής και μάλιστα Βυσωκιώτης. 
Ανδρέα, για μας τους Βυσωκιώτες είσαι ο «Ανδρέας του Αλέξη του Πολυδώρου», είσαι ο δικός μας άνθρωπος, «το αποκούμπι μας» εδώ στην Αθήνα, για κάθε «νευρόπονο» και «σφάχτη».
Εγώ θα «το μάτα πω», «αχρείαστος νάσαι» και τα «νυστέρια σου και τα καλιγοσφύρια σου» με ένα «χάδι» του χεριού σου να απαλύνουν και να θεραπεύουν τα πάντα. Τελειώνοντας γιατρέ μου θέλω να σε συγχαρώ γι’ αυτό που επάξια κατέκτησες, θέλω να συμμετάσχω στη χαρά των δικών σου ανθρώπων, του γιου σου, όλων των Πολυδωραίων, γαμπρών και νυφάδων και όλων των συγχωριανών μας για τη τιμή πούδωσες στο χωριό μας.
Τώρα το άλλο, με την ομάδα μας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ας μη το σκεφτόμαστε, τον έφαγαν και αυτόν η οικονομική κρίση και τα «κάπιταλ κοντρόλ», δυστυχώς γιατρέ μου και αυτά μπήκαν στη ζωή μας και μαζί με το πολιτικό μας σύστημα «μας φτώχυναν». Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ κύριε καθηγητά.

Με μεγάλη αγάπη και εκτίμηση
Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
της Λιαπαλέξαινας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.