Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Επίσκεψη Ρώσων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκαν σήμερα ομάδα τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Ρωσία. Η επίσκεψη στην περιοχή των Καλαβρύτων...



Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκαν σήμερα ομάδα τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Ρωσία. Η επίσκεψη στην περιοχή των Καλαβρύτων εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος για την προβολή και προώθηση του τουρισμού από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Τα δημοσιογραφικά ταξίδια είναι στην προτεραιότητα της περιφέρειας και τα Καλάβρυτα αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος.
Το πρόγραμμα περιήγησης περιλάμβανε την διαδρομή του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, το Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, τον Τόπο Θυσίας και την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Κος Γεώργιος Λαζουράς και ο Προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κος Κωνσταντίνος Δαφαλιάς τους ξενάγησαν στα παραπάνω σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα και στη συνέχεια τους παρουσίασαν όλο το τουριστικό προϊόν του Δήμου Καλαβρύτων.
Φεύγοντας από τα Καλάβρυτα με τις καλύτερες εντυπώσεις τόνισαν ότι το τουριστικό προϊόν των Καλαβρύτων είναι πολύ ελκυστικό και ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των Ρώσων τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.