HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Λαζουρά και Φιλαρμονική Καλαβρύτων οι εκδηλώσεις στην Κάτω Αχαΐα

Με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα, επισημότητα και κατάνυξη, η Κάτω Αχαΐα, έδρα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, τίμησε και γιόρτασε τον ...


Με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα, επισημότητα και κατάνυξη, η Κάτω Αχαΐα, έδρα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, τίμησε και γιόρτασε τον Πολιούχο και Προστάτη της, Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο.
Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, ο οποίος και κήρυξε τον Θείον Λόγον. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας τελέστηκε μεθεόρτιος Εσπερινός και αμέσως μετά (περί τις 19.15), πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου ανά την πόλιν, πλαισιωμένη από τιμητικά αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και από νέες και νέους της Ενορίας, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων παιάνιζε τα αρμόζοντα.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τασία Τογιοπούλου, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρύφων Φωτόπουλος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος δυτικής Αχαΐας Κώστας Πετρόπολος, εκπρόσωποι των Αστυνομικών και Λιμενικών αρχών και πολλοί άλλοι.
από: dytikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.