HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τροπολογία Κουρουμπλή παύονται όλοι οι διοικητές των νοσοκομείων

Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα (24/6/2015) στη Βουλή  ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουπλής, παύεται η θητεία όλων των νυν διοικ...


Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα (24/6/2015) στη Βουλή  ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουπλής, παύεται η θητεία όλων των νυν διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας χωρίς την καταβολή αποζημίωσης.
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας προχωρά άμεσα στον διορισμό νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών, διετούς θητείας σύμφωνα με τα αξιολογικά κριτήρια της παρ.2 του άρθρου 2 του Ν.4052/2012.
Όπως αναφέρεται στην σχετική τροπολογία, η προηγούμενη αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων διοικητών δεν έγινε με βάση τα προσόντα τους, αλλά η σχετική Επιτροπή επιλογής περιορίστηκε απλώς στη σύνταξη προσχηματικού - αλφαβητικού και όχι αξιολογικού καταλόγου με αποτελέσματα ο διορισμός τους να μην χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και αξιοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.