HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Νταβλούρος: Ώρα μηδέν για τους λαοπλάνους

γράφει ο Αθανάσιος Νταβλούρος Κάποτε τα ψέματα τελειώνουν. Ισχύει αυτό και για τους λαοπλάνους του ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος Σ...

γράφει ο Αθανάσιος Νταβλούρος
Κάποτε τα ψέματα τελειώνουν. Ισχύει αυτό και για τους λαοπλάνους του ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυτούς που εξαπάτησαν συνειδητά τον ελληνικό λαό για να του υφαρπάξουν την ψήφο, υποσχόμενοι μεταξύ πολλών άλλων και την κατάργηση του Μνημονίου «με ένα νόμο και με ένα άρθρο».
Κορόιδεψαν προεκλογικά, συνέχιζαν να κοροϊδεύουν και μετεκλογικά, ή νόμιζαν τουλάχιστον ότι κοροϊδεύουν, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, παίζοντας την τύχη της πατρίδας στα χαρτιά.
Σπατάλησαν τέσσερις ολόκληρους μήνες σκιαμαχώντας σε μια δήθεν διαπραγμάτευση, πιστεύοντας (;) ότι θα περάσουν οι ουτοπικές επιδιώξεις τους, με αποτέλεσμα να γκρεμίσουν τα όσα με επώδυνες θυσίες έκτισε ο ελληνικός λαός, να φέρουν την πραγματική οικονομία σε ημιθανή κατάσταση, και τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Αυτοί που (διακήρυτταν ότι) θα έδιωχναν την τρόικα και θα αντιμετώπιζαν αποτελεσματικά την ανθρωπιστική κρίση, που κατήγγειλαν ότι δημιουργήθηκε από τις μνημονιακές πολιτικές, έφτασαν στο σημείο να θερμοπαρακαλούν τους εταίρους – δανειστές, εξαντλώντας παράλληλα όλα τα αποθεματικά της χώρας για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις.
Όμως, έφτασε η ώρα που οι δημαγωγοί και θιασώτες ενός άνευ προηγουμένου εθνολαϊκισμού καλούνται να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους, προχωρώντας σε μια γενναία ρήξη με τις στρεβλές ιδεοληψίες τους και αποδεχόμενοι βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις για να σωθεί η χώρα.
Εάν δεν το πράξουν, η πατρίδα μας θα τσακιστεί στα βράχια, βιώνοντας τον εφιάλτη της χρεοκοπίας, την απόλυτη καταστροφή.
Τα ψέματα τελείωσαν, οριστικά και αμετάκλητα, επειδή ακριβώς όπως είχε πει και ο Αβραάμ Λίνκολν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
Από τα βάθη της καρδιάς μου, κι επειδή η Ελλάδα είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα, εύχομαι ολόψυχα να μην επιβεβαιωθεί στην περίπτωση της πατρίδας μας, που βρίσκεται μπροστά σε ένα δραματικό αδιέξοδο, η ρήση του ίδιου μεγάλου πολιτικού άνδρα ότι η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα, γιατί μπορεί με αυτή να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.