HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καλαβρυτινοί θα ανοίξουν τους χορούς στο Σύνταγμα με Τσάμικο

Για όσους δεν βρεθούν στην Αγία Λαύρα για τον εορτασμό της επετείου του 1821 και την αναπαράσταση της έναρξης της επανάστασης, θα  έχουν...

Για όσους δεν βρεθούν στην Αγία Λαύρα για τον εορτασμό της επετείου του 1821 και την αναπαράσταση της έναρξης της επανάστασης, θα  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλαβρυτινούς στο Σύνταγμα αφού, 
Πρώτοι οι Καλαβρυτινοί θα ανοίξουν του χορούς στην πλατεία Συντάγματος αμέσως μετά την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25η Μαρτίου στους εορτασμούς για την επέτειο της έναρξης της επανάστασης του 1821. 
Όπως είχε γράψει το kalavrytanews.com, στην εκδήλωση που θα γίνει για πρώτη φορά στο Σύνταγμα, έπειτα από πρωτοβουλία της Παγκαλαβρυτινής 'Ένωσης, οι καλαβρυτινοί θα ξεκινήσουν τους χορούς και μάλιστα πρώτοι. 
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος  της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, ζήτησε από τον πρόεδρο του συλλόγου Λυκούριας, Σωκράτη Μούσιο να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και με μεγάλη χαρά ο κ. Μούσιος αποδέχθηκε και οι ετοιμασίες άρχισαν αμέσως. Οι άμεσες ενέργειες και  συνεννοήσεις με την εθιμοτυπία, τους τελετάρχες και την περιφέρεια Αττικής, ολοκληρώθηκαν και ορίστηκαν τα Καλάβρυτα να ανοίξουν τους χορούς. Μάλιστα μουσική θα παίξει το γνωστό καλαβρυτινό συγκρότημα συγκρότημα "Ρωμιοσύνη" του κ. Δαλιάνη.
Αμέσως λοιπόν μετά τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου οι Καλαβρυτινοί θα ξεκινήσουν τους χορούς με πρώτο τραγούδι το "Λάμπουν τα χιόνια στα Βουνά" 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.