HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Eκλογή Νίκου Ραζή στην Πανελλήνια Ένωση Γενικής Ιατρικής

Αποτελεί μεγάλη επιστημονική τιμή και συναδελφική καταξίωση, η εκλογή του Δρ Νικολάου Χ. Ραζή Γιατρού Γενικής Ιατρικής και Διευθυντ...



Αποτελεί μεγάλη επιστημονική τιμή και συναδελφική καταξίωση, η εκλογή του Δρ Νικολάου Χ. Ραζή Γιατρού Γενικής Ιατρικής και Διευθυντή Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων, στο 5μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής.
Πρόκειται γαι Επιστημονικό Όργανο, που ασχολείται ιδιαιτέρως με τα εργασιακά και νομοθεσμικά θέματα της συγκεκριμμένης Ιατρικής Ειδικότητας.
Οι εκλογές, πραγματοποιήθηκαν Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Σύμφωνα και με την καταμέτρηση της Εφορευτικής Επιτροπής, ευρέθησαν 115 έγκυρα ψηφοδέλτια και ο Ν. Ραζής εξελέγη στο Πανελλήνιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, θέση στην οποία είχε εκλεγεί και στο παρελθόν.
Η θητεία τόσο του Πειθαρχικού όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, είναι 3ετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.