HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καλαβρυτινοί πάντα πιστοί στην Παράδοση και την Ιστορία του τόπου μας

Οι καλαβρυτινοί, πιστοί στην παράδοση και συνεχιστές της ιστορίας νιώθουν περήφανοι για τον τόπο, την ιστορία και αγάπη τους για την...



Οι καλαβρυτινοί, πιστοί στην παράδοση και συνεχιστές της ιστορίας νιώθουν περήφανοι για τον τόπο, την ιστορία και αγάπη τους για την πατρίδα. Όπου βρεθούν και όπου σταθούν το δείχνουν απλόχερα σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης και πατριωτικής περηφάνιας. Το ίδιο έγινε και χθες 8 Μαρτίου 2015 στην Αργυρούπολη της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση της Επανάστασης του 1821 από την καλαβρυτινή θεατρική ομάδα "Πάνος Μίχος" μια πρωτοβουλία του συλλόγου Πελοποννησίων Ελληνικού – Αργυρούπολης ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" (διαβάστε εδώ)

Επιλογή λοιπόν για "φωτογραφία της ημέρας" μια χαρακτηριστική φωτογραφία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αργυρούπολης. Στην φωτογραφία ο Ηλίας Ροϊδούλιας που συμμετείχε στην χθεσινή εκδήλωση μαζί με όλη την ομάδα "Πάνος Μίχος" και μας πρόσφεραν πατριωτική ανάταση για άλλη μια φορά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.