HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήθος Καλαβρυτινών στην εκδήλωση του Σοποτού

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "Ηλέκτρα Pallas" o Σύλλογος Σοποτινών έκοψε την πίτα του συλλόγου, χθες Κυριακή 1...


Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "Ηλέκτρα Pallas" o Σύλλογος Σοποτινών έκοψε την πίτα του συλλόγου, χθες Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015. 
Μετά την σύντομη εισήγηση του μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου κας. Σωτηροπούλου, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σούλης Σοφιανόπουλος, ο οποίος παρουσίασε σύντομα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου για την χρονιά που πέρασε αλλά και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. 
Ο κ. Σοφιανόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμο Καλαβρύτων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  αλλά και όλους όσους συνέβαλαν ωστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο της ίδρυσης του Πολιτιστικού Ιστορικού Κέντρου Σοποτού Αροανίας που αποτελεί κόσμημα αλλά και σημείο αναφοράς για την πολιτιστική και ιστορική αναδειξη του τόπου. 
Ευχαρίστησε επίσης την Παγκαλαβρυτινή Ένωση και τον Πρόεδρο Δήμο Βαρβιτσιώτη για την πρωτοβουλία της Ένωσης να δωρήσει στο Πολιτιστικό Ιστορικό Κέντρο Σοποτού το γνήσιο αντίγραφο της καλαβρυτινής φορεσιάς  που φιλοτεχνείται. Μίλησε ακόμα για την προσπάθεια των παιδιών που έχουν αναλάβει το καφεστιατόριο Σοποτού και την ανάγκη στήριξης του απ όλους μας.
Ανακοίνωση τις δράσεις του συλλόγου για το "Έτος Κωνσταντίνου Φάσσου" με εκδηλώσεις και εκθέσεις, ενώ εξήρε την τις εθελοντικές δράσεις του συλλόγου, τονίζοντας χαρακτηριστικά το "όλοι μαζί". Για τις εθελοντικές δράσεις μάλιστα, βράβευσε και τον Γιάννη Κλουκίνα. Τέλος διανεμήθηκε και το εξαιρετικό και πλούσιο σε ύλη περιοδικό " Τα νέα του Σοποτού" 
Η σκέψη όλων και οι ευχές για ταχεία ανάρρωση  ήταν στην αγαπητή Αρετή Πράγια, γραμματέας του Συλλόγου Σοποτινών και μέλος της Π.Ε. που πριν λίγες μέρες είχε ένα ατύχημα με Ι.Χ. όταν επέστρεφε από το αγαπημένο της χωριό 
  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: 
η  Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Διονυσία Μαράτου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα
οι εκπρόσωποι της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, κοσμήτωρ κ. Μαριάνθη Χρονοπούλου και ο Νικόλαος Παπακωνσταντόπουλος
ο Πρόεδρος Πελοποννησίων Αργυρούπολης Ελληνικού, κ. Παναγιώτης Παρασκέυόπουλος
ο Προεδρος Πελοποννησίων Γαλατσίου, κ Αλέξανδρος Σταθόπουλος
ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Αροανίας, κ. Σπύρος Κουρής,
o Πρόεδρος της Ανάστασης, Παρασκευόπουλος Ντίνος
ο Πρόεδρος του συλλόγου Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών- Δεσινιωτών, κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος
ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λειβαρζινών Αθήνας κ. Παναγιώτης Φράγκος
η Πρόεδρος του Συλλόγου Σειραίων, κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδη
ο Πρόεδρος της Γλάστρας, κ. Δημήτριος Παπαπαναγιώτου
η τραγουδίστρια και συγγραφέας κ. Γιοβάννα Φάσσου - Καλπαξή
ο Πανεπιστημιακός καθηγητής και μέλος της Π.Ε., κ. Γεώργιος Σακελαριάδης
η Πρόεδρος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κ. Δήμητρα Αλμπάνη, συνοδευόμενη από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ΣΟΕ κ. Καίτη Κατσούρη
ο ιδιοκτήτης του newpost.gr κ. Τάκης Χατζής
ο διαχειριστής του kalavrytanews.com και μέλος της Π.Ε. κ. Νικόλαος Κυριαζής  
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.