HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξαιρετική εκδήλωση του Συλλόγου Δρυμοτών Καλαβρυτινών

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε (1/2/15) με θέα την Ακρόπολη, ο σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρυτινών έκοψε την πίτα του συ...


Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε (1/2/15) με θέα την Ακρόπολη, ο σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρυτινών έκοψε την πίτα του συλλόγου παρουσία πολλών συμπατριωτών.
Σε κλίμα εγκάρδιο, ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Αθανάσιος Χριστοδουλόπουλος και τα μέλη του συλλόγου έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους σε όλους για μια χρονιά γεμάτη χαρά και αισιοδοξία.

Στην εκδήλωσε παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την Παγκαλαβρυτινή Ένωση, ο Αντιπρόεδρος κ. Λάμπης Ζωγράφος, ο Κωνσταντίνος Κατσιάρης, πρόεδρος του Συλλόγου Κρινοφυτινών και μέλος της ΠΕ, ο εκδότης της Φωνής των Καλαβρύτων, Πάνος Τσαπάρας,  και πολλοί άλλοι. 
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και τρία παιδιά από το Δρυμό που πέρασαν σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα, η Ελένη Κοντογιώργη (Φιλοσοφική σχολή Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), η Ελένη Κουτσομπίνα ( ΑΣΟΕ) και ο Φώτης Κουτσομπίνας ( Φυσικό Πάτρας) 
ο φλουρί κέρδισε ο συμπατριώτης μας Σιδηρόπουλος Γιώργος.

Ευχόμαστε στον δραστήριο σύλλογο του όμορφου Δρυμού, καλή χρονιά και  να συνεχίζουν με το ίδιο πάθος και αποτελεσματικότητα την δράση τους για το καλό του χωριού αλλά της Επαρχίας μας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.