HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Καλαβρυτινή Αριάννα Παπαλεξοπούλου κατακτά το Ηollywood

Τα πρώτα της βήμα στο κινηματογράφο με εξαιρετικές κριτικές κάνει η συμπατριώτισσά μας από τα Καλάβρυτα Αριάννα Παπαλεξοπούλου κόρη του Αλ...


Τα πρώτα της βήμα στο κινηματογράφο με εξαιρετικές κριτικές κάνει η συμπατριώτισσά μας από τα Καλάβρυτα Αριάννα Παπαλεξοπούλου κόρη του Αλέξη Παπαλεξόπουλου (διευθύνων σύμβουλος της ECCO International)
Η Αριάννα Παπαλεξοπούλου τελείωσε το κολέγιο του St. Ignatius και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2013 στο τραγούδι, Κινηματογράφο και Τηλεόραση  στο περίφημο UCLA του Λος Άντζελες και Θέατρο στο American Conservatory
Ζει στο Λος Άντζελες και συμμετέχει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και μίνι σειρές ενώ σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας, στις παρυφές του Χελμού.
Να σημειώσουμε οτι ο αδελφός της Αλέξης είναι σκηνοθέτης με εξαιρετικές δημιουργίες πέρσι  μάλιστα βραβεύτηκε η ταινία μικρού "Αθανάσιος" με θέμα το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.  
Η Αριάννα σε επικοινωνία της με το kalavrytanews.com, απευθύνει χαιρετισμούς και ευχές σε όλους του Καλαβρυτινούς και μας λέει: "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:"
Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή πορεία και με υγεία να πραγματοποιηθεί κάθε της όνειρο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.