HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Aνάληψη καθηκόντων της Σχολικής Συμβούλου κ. Σταυρούλας Κολιοπούλου

Την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 παρουσιάστηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και ανέλαβε ...

Την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 παρουσιάστηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και ανέλαβε καθήκοντα ενώπιον του Αν. Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Θεόδωρου Μπαρή, παρουσία της Προϊσταμένης Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Σοφίας Χριστοπούλου, η νέα Σχολική Σύμβουλος Δ/θμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ12.10-Φυσικών Ραδιοηλεκτρολόγων με έδρα την Πάτρα, κ. Σταυρούλα Κολιοπούλου. Η ανωτέρω Σχολική Σύμβουλος τοποθετείται με θητεία έως και τις 31 Αυγούστου 2015.
Με αφορμή την τοποθέτηση της ο κ. Μπαρής εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κ. Κολιοπούλου θα σταθεί αρωγός στον καθημερινό αγώνα των εκπαιδευτικών και των μαθητών, παρέχοντάς τους ουσιαστική συμβουλευτική υποστήριξη και παιδαγωγικό προσανατολισμό. Επίσης δήλωσε την αμέριστη χαρά και ικανοποίησή του για την προσθήκη μίας ακόμη πολύτιμης συνεργάτιδας στο ήδη υπάρχον εξαιρετικό δυναμικό Σχολικών Συμβούλων που διαθέτει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας με απώτερο σκοπό το όφελος της μαθητικής κοινότητας ενώ δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται υποστηρικτής και συμπαραστάτης στην κάθε της προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.