Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις Η.Π.Α ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.Αμβρόσιος

Αναχώρησε σήμερα 17 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος για την Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, συνοδευόμε...

Αναχώρησε σήμερα 17 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος για την Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Καλλίνικο Πουλή, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Αιγιαλείας και τον κ. Βασίλειο Ζήσιμο, Διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του ο Σεβασμιώτατος θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο, με τον Καλαβρυτινό εφοπλιστή κ. Γρηγόριο Καλλιμανόπουλο και με τούς Προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων των Αιγιαλέων και των Καλαβρυτινών, προκειμένου να προωθήσουν από κοινού την οργάνωση και λειτουργία του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού(FUND) ORAMA INC, τον οποίο ίδρυσαν οι ομογενείς μας στη Νέα Υόρκη, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση, λόγω της κρίσεως, των Ιδρυμάτων και των φιλανθρωπικών δομών της Ιεράς Μητρόπολής μας.
Το  ταξίδι στις ΗΠΑ, ουσιαστικά θα έχει ως σκοπό την προώθηση του ιδρύματος και των σκοπών του και να εξασφαλιστούν τα αναγκαία φάρμακα, την περίθαλψη και τα βασικά είδη διατροφής για 120 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στα δύο γηροκομεία.
Είναι ενδεικτικό πως, το έτος 2012, τα έξοδα του "Καλιμμανοπούλειου" έφτασαν το 1,16 εκ.ευρώ και του "Αγίου Χαραλάμπους" 713.000 ευρώ.
Το δε φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης σε όλη την έκτασή της, παρουσίασε δαπάνες πάνω από 3,35 εκ. ευρώ. Αρκετά σημαντικό ποσό, "αστρονομικό" όπως το εχει το χαρακτήρισε -όχι άδικα- ο Μητροπολίτης μας.
Πληροφορίες για το ίδρυμα ORAMA θα μπορεί να αντλήσει κανείς από την ιστοσελίδα www.orama.org.gr, απ'όπου θα μπορεί οποιοσδήποτε να πραγματοποιήσει δωρεά μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ αναγράφονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί για οικονομική ενίσχυση του εκάστοτε ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.