Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Παρέμβαση Σ.Δουκλιά για τον δρόμο Κραστικοί- Κέρτεζη

Επιστολή απέστελλε προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων Σωτηρίος Δουκλιάς   σχετικ...


Επιστολή απέστελλε προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων Σωτηρίος Δουκλιάς  σχετικά με την αναγκαιότητα βελτίωσης βατότητας του οδικού δικτύου του επαρχιακού δρόμου Κραστικοί- Κέρτεζη από επαρχιακή οδό 8. 
Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Δουκλιάς, ο επαρχιακός δρόμος από Κραστικούς προς Κέρτεζη, βρίσκεται σε αθλία κατάσταση και κρίνεται αναγκαίο να επέμβει η Περιφέρεια με τις κατάλληλες ενέργειες και να ενταχθεί το έργο στο τεχνικό της πρόγραμμα πριν να είναι πολύ αργά (ο φθαρμένος δρόμος και η στενότητα αυτού ελλοχεύει κίνδυνο ατυχήματος των διερχομένων οχημάτων) . 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο έργο υπήρχε παλαιότερη μελέτη στη Περιφέρεια 
Όπως μας ενημερώνει ο κ. Δουκλιάς, ευελπιστούμε στην ευαισθησία που διακρίνει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος σε τέτοια θέματα και αναμένουμε απάντηση με άμεσα αποτελέσματα. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Αριθμός πρωτοκόλλου εγγράφου, που χαρακτηρίζει τον δρόμο ως επαρχιακό 10398/680/14-02-08.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.