HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Άννα Μαρία Μπότσαρη στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων του Σκακιστικού-Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), η επίσκεψη και ξενάγηση των...

Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων του Σκακιστικού-Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), η επίσκεψη και ξενάγηση των καλεσμένων και προσκεκλημμένων του, σε μνημεία και τόπους που χαρακτηρίζουν τα Ηρωϊκά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα, όπως Ο ΤΟΠΟΣ ΘΥΣΙΑΣ, ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ, Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΡΑ, Η ΑΡΧΑΙΑ ΨΩΦΙΔΑ, Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΜΕΤΖΑΙΩΝ, ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ, ΤΑ ΠΕΣΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΔΩΝΑ, Ο ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ, ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και τόσα πολλά άλλα, (στα Καλάβρυτα και σε ολόκληρη την περιφέρειά τους), τόπους για τους οποίους είμασθε περήφανοι όλοι εμείς οι Καλαβρυτινοί.
Στα πλαίσια αυτά, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, με αφορμή την φαντασμαγορική εκδήλωση “Ζωντανό Σκάκι” που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, συνόδευσε την πολυπρωταθλήτριά μας Άννα Μαρία Μπότσαρη στο Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, όπου και έτυχε θαυμάσιας ξενάγησης από το προσωπικό του.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επίσκεψη κράτησε περί τις 2 ώρες. Οι εντυπώσεις της ήταν όντως εξαιρετικές, πάνω και πέρα από κάθε περιγραφή. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που έγραψε στο Βιβλίο Εντυπώσεων του Μουσείου, λόγια που αποτυπώνουν τον ψυχικό της κόσμο και την καλλιέργεια του πνεύματός της: “Μια συγκλονιστική εμπειρία μνήμης και περισυλλογής.... Φεύγω με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς τον άνθρωπο να σκοτώνει άνθρωπο. Τα Καλάβρυτα είναι για πάντα δίδαγμα για όλους μας. Α. Μ. Μπότσαρη”.
Τα Ηρωικά-Μαρτυρικά Καλάβρυτα και οι κάτοικοι-πολίτες των, αξίζουν κάθε προβολής και μακάρι να παραμένουν πάντα στο μυαλό και στην ψυχή όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.