HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

1η Ανάβαση Ιστορικής Μνήμης, για τα 1053 χρόνια της Ι. Μ. Αγίας Λαύρας

Ο ποδηλατικός όμιλος Διαγόρας Αιγίου, με την έγκριση της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, τον Δήμο Καλαβρύτων - Κέντρο Παι...

Ο ποδηλατικός όμιλος Διαγόρας Αιγίου, με την έγκριση της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, τον Δήμο Καλαβρύτων - Κέντρο Παιδιού Νεολαίας & Άθλησης και τον Δήμο Αιγιαλείας διοργανώνουν την 1η Ποδηλατική Ανάβαση Ιστορικής Μνήμης, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, για τη συμπλήρωση 1053 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας.

Διαδρομή: Εκκίνηση Κεντρική Πλατεία του Αιγίου Αγία Λαύρα – Κλ. Οικονόμου – Μητροπόλεως -Σολωμού – Ρ. Φεραίου – Κορίνθου – Παλαιά Εθνική Οδό (Ελίκη – Νικολαιίκα – Ροδιά – Ζαχλωρίτικα – Διακοπτό – Πούντα). Ελεύθερο θα δοθεί το τμήμα από τη διασταύρωση Πούντας-Καλαβρύτων μέχρι το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα. Μήκος διαδρομής 60 km

Κατηγορίες : Μάστερ και όπεν
ΑΝΔΡΩΝ 19 ετών και άνω
ΓΥΝΑΙΚΩΝ 19 ετών και άνω
ΕΦΗΒΩΝ 17-18 ετών
ΜΑΣΤΕΡΣ Κατηγορία 30-39 ετών. Κατηγορία 40-49 ετών. Κατηγορία 50 ετών και άνω
Ώρα εκκίνησης 10:30 το πρωί.

Όροι: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο για το 2014. Για την κατηγορία Μάστερς με δελτίο Ε.Ο.Π. ή ΠΕΠΑ για το 2014. Για τους ερασιτέχνες βεβαίωση Ιατρού θεωρημένη το τελευταίο 2μινο ότι είναι καλά στην υγεία τους και τους επιτρέπεται να συμμετέχουν σε αγώνες αντοχής.
Κανονισμοί : θα ισχύουν κανονισμοί ΕΟΠ.
Δηλώσεις συμμετοχής : Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3-10-2014 στο email giorgostzakis@yahoo.gr και τηλ. 6987029381, Τζάκης Γεώργιος.
Οικονομικοί Όροι: Για την συμμετοχή στον αγώνα θα καταβάλεται παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ στην γραμματεία
Γραμματεία αγώνα: Θα λειτουργεί γραμματεία αγώνα 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο σημείο εκκίνησης.
Παροχές – Καλύψεις: προϊόντα αθλητικής διατροφής στους συμμετέχοντες
Βραβεύσεις: Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα, στους 4ο, 5οκαι 6ο δίπλωμα.
Χρηματικό έπαθλο στους τρεις πρώτους Γενικής, 1ο-50 ευρώ , 2ο-30 ευρώ , 3ο-20 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.