HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προφυλακιστέος ο Πατρινός ιδιοκτήτης μεταφορικής για την διακίνηση μεταναστών

Τον δρόμο για τις φυλακές θα πάρει τις επόμενες ώρες ο 64χρονος γνωστός Πατρινός, ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας, που κατηγορείται για...

Τον δρόμο για τις φυλακές θα πάρει τις επόμενες ώρες ο 64χρονος γνωστός Πατρινός, ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας, που κατηγορείται για την διακίνηση μεταναστών μέσω του Λιμανιού της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.
Τα όσα είπε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα φαίνεται πως δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του.
Υπενθυμίζουμε πως ο 64χρονος συνελήφθη να οδηγεί φορτηγό ιδιοκτησίας του, την περασμένη Πέμπτη έξω από την είσοδο του Νότιο Λιμένα, στο οποίο εντοπίστηκαν σε ειδική κρύπτη 13 παράνομοι μετανάστες.
Πηγές αναφέρουν πως ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές ποινές κάθειρξης που αντιστοιχούν σε 15 χρόνια για κάθε ένα μετανάστη.
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δυο Έλληνες που επέβαιναν στο ένα από τα δυο Ι.Χ που λειτουργούσαν ως προπομποί, ενώ ο άνδρας Ιρανικής καταγωγής αφέθηκε ελεύθερος.
Ο τέταρτος συλληφθείς από το Ιράκ θα προσέλθει αύριο για να απολογηθεί.
από:patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.